Kelt Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 replika rasejanom.. a za ovo sam ostao bez ideja
расејан Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 replika rasejanom.. a za ovo sam ostao bez idejaАко није за резбарење неке плоче за штампање или за дуборез (али онда у ком материјалу), дакле нешто се жљеби да би настала слика или шема (да кроз жљебове иду жице?), онда и ја пријављујем идејни банкрот.
Kelt Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Ако није за резбарење неке плоче за штампање или за дуборез (али онда у ком материјалу), дакле нешто се жљеби да би настала слика или шема (да кроз жљебове иду жице?), онда и ја пријављујем идејни банкрот.pa nije umetnost i građevina :D
расејан Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 pa nije umetnost i građevina :DПа морао сам да пробам са неким другим свемиром, кад са овим не иде.
Kolja Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Ако није за резбарење неке плоче за штампање или за дуборез (али онда у ком материјалу), дакле нешто се жљеби да би настала слика или шема (да кроз жљебове иду жице?), онда и ја пријављујем идејни банкрот.
расејан Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 А како се звао мајстор који је овим баратао, гуморезац?Штета толиког посла да би се добила само обична шара... без простора за уметничко изражавање. А мора да је и смрдело :).Падеминаум, какав су алат користили печаторесци?
расејан Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 (edited) Не рачунам да сам на реду, али пошто већ цео дан нико ништа не задаје, ево: Edited February 19, 2010 by расејан
Kolja Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 (edited) А како се звао мајстор који је овим баратао, гуморезац?Штета толиког посла да би се добила само обична шара... без простора за уметничко изражавање. А мора да је и смрдело :).Падеминаум, какав су алат користили печаторесци?pa jeste,sluzi za urezivanje sara na gumamaovo mi izgleda na svemir stavljen u kuglicu :)nije neka narukvica ?ili sat ? Edited February 19, 2010 by Kolja
расејан Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 (edited) pa jeste,sluzi za urezivanje sara na gumamaДа ал' мора да реже исто по целом обиму. Не сме чак ни смајли да стави, изем ти уметнос'.ovo mi izgleda na svemir stavljen u kuglicu nije neka narukvica ?Јесте дамска ствар, али још није ни млако. Ствар је купљена јуче, ал' не видим да сам тим нешто помогао :D.Е, да, видим да размере нису јасне са слике - спољни пречник је нешто испод 5цм. Edited February 19, 2010 by расејан
le petit nicolas Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 da nije tzv. kopca za maramu/esarpu? da prEdrzava oko vrata?poz
расејан Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 da nije tzv. kopca za maramu/esarpu? da prEdrzava oko vrata?Замастих шта је тачно, остало није.
mammy two shoes Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 da li se spoljni obruč može da zarotira 90 stepeni? da to nije onaj hepek koji se montira na sto i na njega okači ženska tašna?.
Kelt Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 da li se spoljni obruč može da zarotira 90 stepeni? da to nije onaj hepek koji se montira na sto i na njega okači ženska tašna?.
Recommended Posts