Kelt Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 sprava za... kako se to zove... crtanje vatrom... gori neki materijal da bi ostala šara
Kolja Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 (edited) NijeUstvari...tu si negde,blizujeste,gori neki materijal da bi ostala sara...ali koji... preciznijeevo mala pomoc Edited February 16, 2010 by Kolja
расејан Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 NijeUstvari...tu si negde,blizujeste,gori neki materijal da bi ostala sara...ali koji... preciznijeДрво. Прекопајте по кући, мора да има нека кутијица без сврхе, или дрвени оквир око фотке, "успомена из Врњачке Бање", бар једна од њих је исписана овако нечим. Можда не на струју, ал' свеједно.
Kelt Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 hm.. ali ona špatula ima oblik kopita, a običaj je da se pale.. doduše, sam onaj nastavak liči da je za drvo
Kolja Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 (edited) Nije ni za drvo ni za kopitaManje je ono dosta od kopita Edited February 16, 2010 by Kolja
Kelt Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 (edited) mislio sam na hromirani deo :)Pa sad.. ovaj nastavak dolazi u više veličina, povećava mu se i visina i dužina... i dubina, ako je zamišljen da zavhvata nešto.. a sama alatka je prilično glomazna...doduše, kontaktna površina je izgleda vrlo mala, što me upućuje da taj deo treba da bude jako vreo i da na maloj površini oslobodi veliku toplotu, a na gajtanu nigde nema prekidača, što znači da se koristi dugo..taj neki materijal bi trebao da bude otporan i da se primenjuje na glomaznijim strukturama, a ne liči mi da je metal.. malo je i zakošen onaj nastavak.. da nije za pravljenje nekih kanala? Edited February 17, 2010 by Kelt
Kolja Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 da nije za pravljenje nekih kanala? Pa...Moglo bi se reci...Ocete jos jedan hint (slika iz zavoda za patente)
Kelt Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 ne još.. jel ima primenu više u građevinskoj industriji ili je rezultat umetnički?
Kolja Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 ne primenjuje se u gradjevinskoj industriji,i rezultat nije umetnicki
расејан Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 ne primenjuje se u gradjevinskoj industriji,i rezultat nije umetnickiРазбио си ми све илузије. До малочас сам мислио да се свемир дели на уметност и грађевинарство.
Kolja Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Mozda sam pogresnio shvatio tvoj post,pa da kazem ponovo - ne koristi se u zbog dizajna i umetnosti
Recommended Posts