Jump to content
IGNORED

Sta je ovo?

woodooinstalater

Recommended Posts

Posted

sprava za... kako se to zove... crtanje vatrom... gori neki materijal da bi ostala šara

Posted (edited)

NijeUstvari...tu si negde,blizujeste,gori neki materijal da bi ostala sara...ali koji... preciznijeevo mala pomoc30cp3eb.jpg

Edited by Kolja
Posted
NijeUstvari...tu si negde,blizujeste,gori neki materijal da bi ostala sara...ali koji... preciznije
Дрво. Прекопајте по кући, мора да има нека кутијица без сврхе, или дрвени оквир око фотке, "успомена из Врњачке Бање", бар једна од њих је исписана овако нечим. Можда не на струју, ал' свеједно.
Posted

hm.. ali ona špatula ima oblik kopita, a običaj je da se pale.. doduše, sam onaj nastavak liči da je za drvo

Posted (edited)

Nije ni za drvo ni za kopitaManje je ono dosta od kopita

Edited by Kolja
Posted (edited)

mislio sam na hromirani deo :)Pa sad.. ovaj nastavak dolazi u više veličina, povećava mu se i visina i dužina... i dubina, ako je zamišljen da zavhvata nešto.. a sama alatka je prilično glomazna...doduše, kontaktna površina je izgleda vrlo mala, što me upućuje da taj deo treba da bude jako vreo i da na maloj površini oslobodi veliku toplotu, a na gajtanu nigde nema prekidača, što znači da se koristi dugo..taj neki materijal bi trebao da bude otporan i da se primenjuje na glomaznijim strukturama, a ne liči mi da je metal.. malo je i zakošen onaj nastavak.. da nije za pravljenje nekih kanala?

Edited by Kelt
Posted
da nije za pravljenje nekih kanala?
Pa...Moglo bi se reci...Ocete jos jedan hint (slika iz zavoda za patente)
Posted

ne još.. jel ima primenu više u građevinskoj industriji ili je rezultat umetnički?

Posted

ne primenjuje se u gradjevinskoj industriji,i rezultat nije umetnicki

Posted
ne primenjuje se u gradjevinskoj industriji,i rezultat nije umetnicki
Разбио си ми све илузије. До малочас сам мислио да се свемир дели на уметност и грађевинарство.
Posted

Mozda sam pogresnio shvatio tvoj post,pa da kazem ponovo - ne koristi se u zbog dizajna i umetnosti