Valk Posted October 1, 2024 Posted October 1, 2024 On 17. 8. 2024. at 11:43, Vapad said: i mladjani Matt Rife koji je dobio i specijal na netfliksu, moram pogledati.. Ovaj ima nešto kao Matt Rife isn't a prison material meni je mnogo smešan ali baš je crn i nasty, drnda publiku max politički nekorektno, potpuni je kreten.
Hermetico Posted October 4, 2024 Posted October 4, 2024 (edited) kralj kraljeva Edited October 4, 2024 by Hermetico
Mil@n Posted December 2, 2024 Posted December 2, 2024 Juče sam bio da gledam Branka Đurića Đuru i njegovu "Đurologiju". Ovo je prvi stand up (ako se dobro sećam) na kome sam bio i ono što me je ubilo u pojam totalno su ljudi koji se nenormalno smeju na nikakve ili jako glupe fore, ali ono, pocepaju se na komade, umiranje od smeha. Nasmejao sam se 3, 4 puta za celih 75 minuta, i to ono, samo brk mi se nakrivio. Meh. 1
James Marshall Posted December 23, 2024 Posted December 23, 2024 On 2. 12. 2024. at 11:32, Mil@n said: Juče sam bio da gledam Branka Đurića Đuru i njegovu "Đurologiju". Ovo je prvi stand up (ako se dobro sećam) na kome sam bio i ono što me je ubilo u pojam totalno su ljudi koji se nenormalno smeju na nikakve ili jako glupe fore, ali ono, pocepaju se na komade, umiranje od smeha. Nasmejao sam se 3, 4 puta za celih 75 minuta, i to ono, samo brk mi se nakrivio. Meh. Ovo sam ja konstatovao neki dan kad mi je izašlo na YT ne znam zašto Audicija. Nisam to gledao 30+ godina. Ajme meni koliko je ono nesmiješno, a ljudi u publici umiru na ponavljanje istih lejm fora (ćetir sata ćamim ćekajući, šta ste spremili - spremio sam govno itd). Ne znam da li da kažem da je loše ostarilo, jer je meni i tad bilo dosadno, ali kapiram da bi se ljudi i dalje smijali, ako već u 2024. i dalje prolaze Kursadžije i Đurologije. 1 1
Zico Posted December 24, 2024 Posted December 24, 2024 BB Show, naravno. Mada moram da priznam da je i Roska&Grisa combo u seriji Bela Ladja zaista, zaista, nesto fenomenalno.
Vapad Posted December 24, 2024 Posted December 24, 2024 18 hours ago, Milošica said: Šta preporučujete od našeg humora? from the top of my mind Đoletove pričice - ako ih igde i ima - tipa "tv i baba" ili "mađarski carinici", pravi stand up. Neša leptir i Baba Višnja - to je bilo smešnjikavo. Dinčić je prilično ok. I ta ekipa što je imala u akibi nastupe, Silić svojevremeno, Jelena. Dunja začudo ne toliko smešna. Ako negde možeš da nađeš stare oblake u bermudama, tipa pre bombardovanja i posle a pre 5/10, to je bilo legendarno. Ima knjiga grafita u izdanju beografita, cerekanje strana do strane.
Desmond Bojčinski Posted Saturday at 20:24 Posted Saturday at 20:24 Zapratih pre nekoliko Dragoša na Instagramu. Dobar Rumun u kratkoj do minut klipa formi, na celovečernjem programu drži pažnju sve dok se likovi sami javljaju za prozivku.
Recommended Posts