nisam ja Posted February 12, 2021 Posted February 12, 2021 dejv purnja ko lokomotiva, ako nastavi ovako postaće trailer voice guy. with a lisp. a postaće i martin luter king nevezano za glas.
hansolo Posted March 6, 2021 Posted March 6, 2021 Posle Vučićevog obraćanja naleteh slučajno večeras na stari Live at Apollo Dara O Briain akt i nasmeja me do suza ....
Takeshi Posted September 14, 2021 Posted September 14, 2021 On 21.8.2021. at 18:54, Skyhighatrist said: RIP Sean Lock veliki car je bio sean lock. danas ode norm macdonald. 1 2
Calavera Posted September 14, 2021 Posted September 14, 2021 ko nije odslušao njegov večno potcenjeni bit na sternu o prljavom džoniju nek to uradi sad, spektakularna izvedba: na 13:58 počinje ako ne radi link 2
Takeshi Posted October 4, 2021 Posted October 4, 2021 On 1.7.2015. at 17:53, Takeshi said: jel stjuart najavio sta ce raditi sledece? cudno je da se povlaci u godini pred izbore, kada bi realno razbio sa rejtinzima. jedino ako mu je proradila sujeta sto su ga ucenici nadmasili. pomalo je dosadno, apple tv ali liči na pbs/npr produkciju. valjda da iskoristi ime za pokretanje tema. a i prva je bizarna, američka vojska je u iraku i avganistanu imala praksu da pored baza spaljuje višak hrane, garderobe, raznog otpada. pa se ispostavilo da je tu bilo svakakvih materija koje nisu za spaljivanje tj. priličan broj vojnika po povratku dobija kancer ili disajne probleme ali ne i pokrivanje troškova lečenja. nova epizoda svake druge nedelje.
pariah Posted October 5, 2021 Posted October 5, 2021 Izašao novi specijal GOAT-a. Skidam trenutno... 1
pariah Posted October 6, 2021 Posted October 6, 2021 Oduvao me je... poslednji specijal? Ufff Spoiler
Recommended Posts