Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Studio B

Featured Replies

Baš mi je žao.

• 2 months later...
  • Replies 2.2k
  • Views 279k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Poznati novinar, autor kultne emisije „Nivo 23“ i „Duhovnici“, Velja Pavlović, preminuo je večeras saznaje Nova.rs.

• slepa živana
    slepa živana

uđe marko koj brkove suče... izvolite uđite... evo idu evo idu... drlandrlandrland... a koj mu je broj telefona... on nema telefon, on ima radio... na stolu hladan gulaš od juče... paštete, mesni nare

• Lezilebovich
    Lezilebovich

Bas sam voleo da gledam nivo 23. Bas je bio nekako mio i drag

Posted Images

Voditeljka:"Sta cete spremiti za 45 minuta?"

Kuvarica:"Pastrmku na zaru."

Voditeljka:"Da li je to komplikovano?"

ja se izvinjavam što sam pao s marsa pa pitam da li ova glavna plavuša sa studija B ima neke veze sa ludakom iz informera. mislim, prezime nije baš masovno.

Ne znam za odnos sa DJV, ali mislim da joj je muž državni sekretar u nekom ministarstvu i funkcioner kod Rasima. 

Btw, gde je nestala Irena Jovanović?

mozda su sestre -_-

a irena je morala da se skloni sa ekrana, ne ispunjava uslov da bude deblja od direktorke :s_w:

Potpuno nezapaženo prolazi nova emisija "Horizont" šefice na StB i autorke čuvenog naučno-putopisnog serijala "Beograd na Vodi", Irine Veljković  :(

Koncept emisije je odličan, narodni poslanici, gradonačelnici i eksperti iz Srpske Napredne Stranke objašnjavaju život i dešavanja oko nas  :thumbsup:

https://www.youtube.com/playlist?list=PLXQrwQ9iEAP1QHevH5NHNmKJEfyfrgg04

Edited by akibono

Potpuno nezapaženo prolazi nova emisija "Horizont" šefice na StB i autorke čuvenog naučno-putopisnog serijala "Beograd na Vodi", Irine Veljković  :(

Koncept emisije je odličan, narodni poslanici, gradonačelnici i eksperti iz Srpske Napredne Stranke objašnjavaju život i dešavanja oko nas  :thumbsup:

https://www.youtube.com/playlist?list=PLXQrwQ9iEAP1QHevH5NHNmKJEfyfrgg04

Pa ovo je stranački bilten. Pazi kad me nije mrzelo da izlistam ko su im bili gosti. Od prve do poslednje emisije sns hardcor gradonačelnici u Voši plus Mirović i pusijev savetnik za poljoprivredu. Napalm.

Bili su i pošteni Slovaci  :fantom:

(i ja sam googlao da vidim dal su baš svi njihovi  :lolol: )

Znači nešto kao radikalski talasi, koji su svojevremeno takođe išli na studio botu ...

Kako se istorija lepo ponavlja. I dok pametni uće na tuđim istorijskim greškama, Srbi nepogrešivo ponavljaju sopstvene ...  

Edited by stoka

radiklaski talasi su bar bili iskreniji i otvoreno na jednoj strani a ovi danas su foliranrti koji se tale za mrvice kolaca sa gazdine trpeze

RIP Radio Studio B.

Od ponedeljka se ukidaju sve muzicke emisije na radiju i startuje nova muzicka koncepcija Radija Studija B.

Edited by Bane5

e jebi ga

Očekivano :(

Studio play?

Da