Apollo Creed Posted November 25, 2015 Posted November 25, 2015 Voditeljka:"Sta cete spremiti za 45 minuta?" Kuvarica:"Pastrmku na zaru." Voditeljka:"Da li je to komplikovano?"
đorđe geprat Posted December 2, 2015 Posted December 2, 2015 ja se izvinjavam što sam pao s marsa pa pitam da li ova glavna plavuša sa studija B ima neke veze sa ludakom iz informera. mislim, prezime nije baš masovno.
April Posted December 2, 2015 Posted December 2, 2015 Ne znam za odnos sa DJV, ali mislim da joj je muž državni sekretar u nekom ministarstvu i funkcioner kod Rasima. Btw, gde je nestala Irena Jovanović?
aram Posted December 2, 2015 Posted December 2, 2015 mozda su sestre -_- a irena je morala da se skloni sa ekrana, ne ispunjava uslov da bude deblja od direktorke
akibono Posted December 6, 2015 Posted December 6, 2015 (edited) Potpuno nezapaženo prolazi nova emisija "Horizont" šefice na StB i autorke čuvenog naučno-putopisnog serijala "Beograd na Vodi", Irine Veljković :( Koncept emisije je odličan, narodni poslanici, gradonačelnici i eksperti iz Srpske Napredne Stranke objašnjavaju život i dešavanja oko nas https://www.youtube.com/playlist?list=PLXQrwQ9iEAP1QHevH5NHNmKJEfyfrgg04 Edited December 6, 2015 by akibono
April Posted December 6, 2015 Posted December 6, 2015 Potpuno nezapaženo prolazi nova emisija "Horizont" šefice na StB i autorke čuvenog naučno-putopisnog serijala "Beograd na Vodi", Irine Veljković :( Koncept emisije je odličan, narodni poslanici, gradonačelnici i eksperti iz Srpske Napredne Stranke objašnjavaju život i dešavanja oko nas https://www.youtube.com/playlist?list=PLXQrwQ9iEAP1QHevH5NHNmKJEfyfrgg04 Pa ovo je stranački bilten. Pazi kad me nije mrzelo da izlistam ko su im bili gosti. Od prve do poslednje emisije sns hardcor gradonačelnici u Voši plus Mirović i pusijev savetnik za poljoprivredu. Napalm.
akibono Posted December 6, 2015 Posted December 6, 2015 Bili su i pošteni Slovaci (i ja sam googlao da vidim dal su baš svi njihovi )
stoka Posted December 6, 2015 Posted December 6, 2015 (edited) Znači nešto kao radikalski talasi, koji su svojevremeno takođe išli na studio botu ... Kako se istorija lepo ponavlja. I dok pametni uće na tuđim istorijskim greškama, Srbi nepogrešivo ponavljaju sopstvene ... Edited December 6, 2015 by stoka
Haralampije Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 radiklaski talasi su bar bili iskreniji i otvoreno na jednoj strani a ovi danas su foliranrti koji se tale za mrvice kolaca sa gazdine trpeze
Bane5 Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 (edited) RIP Radio Studio B. Od ponedeljka se ukidaju sve muzicke emisije na radiju i startuje nova muzicka koncepcija Radija Studija B. Edited December 8, 2015 by Bane5
Recommended Posts