Jump to content
IGNORED

Studio B

Eraserhead

Recommended Posts

• 2 months later...
Posted

Voditeljka:"Sta cete spremiti za 45 minuta?"

Kuvarica:"Pastrmku na zaru."

Voditeljka:"Da li je to komplikovano?"

Posted

ja se izvinjavam što sam pao s marsa pa pitam da li ova glavna plavuša sa studija B ima neke veze sa ludakom iz informera. mislim, prezime nije baš masovno.

Posted

Ne znam za odnos sa DJV, ali mislim da joj je muž državni sekretar u nekom ministarstvu i funkcioner kod Rasima. 

Btw, gde je nestala Irena Jovanović?

Posted

mozda su sestre -_-

a irena je morala da se skloni sa ekrana, ne ispunjava uslov da bude deblja od direktorke :s_w:

Posted (edited)

Potpuno nezapaženo prolazi nova emisija "Horizont" šefice na StB i autorke čuvenog naučno-putopisnog serijala "Beograd na Vodi", Irine Veljković  :(

Koncept emisije je odličan, narodni poslanici, gradonačelnici i eksperti iz Srpske Napredne Stranke objašnjavaju život i dešavanja oko nas  :thumbsup:

https://www.youtube.com/playlist?list=PLXQrwQ9iEAP1QHevH5NHNmKJEfyfrgg04

Edited by akibono
Posted

Potpuno nezapaženo prolazi nova emisija "Horizont" šefice na StB i autorke čuvenog naučno-putopisnog serijala "Beograd na Vodi", Irine Veljković  :(

Koncept emisije je odličan, narodni poslanici, gradonačelnici i eksperti iz Srpske Napredne Stranke objašnjavaju život i dešavanja oko nas  :thumbsup:

https://www.youtube.com/playlist?list=PLXQrwQ9iEAP1QHevH5NHNmKJEfyfrgg04

Pa ovo je stranački bilten. Pazi kad me nije mrzelo da izlistam ko su im bili gosti. Od prve do poslednje emisije sns hardcor gradonačelnici u Voši plus Mirović i pusijev savetnik za poljoprivredu. Napalm.

Posted

Bili su i pošteni Slovaci  :fantom:

(i ja sam googlao da vidim dal su baš svi njihovi  :lolol: )

Posted (edited)

Znači nešto kao radikalski talasi, koji su svojevremeno takođe išli na studio botu ...

Kako se istorija lepo ponavlja. I dok pametni uće na tuđim istorijskim greškama, Srbi nepogrešivo ponavljaju sopstvene ...  

Edited by stoka
Posted

radiklaski talasi su bar bili iskreniji i otvoreno na jednoj strani a ovi danas su foliranrti koji se tale za mrvice kolaca sa gazdine trpeze

Posted (edited)

RIP Radio Studio B.

Od ponedeljka se ukidaju sve muzicke emisije na radiju i startuje nova muzicka koncepcija Radija Studija B.

Edited by Bane5