November 25, 20159 yr Voditeljka:"Sta cete spremiti za 45 minuta?" Kuvarica:"Pastrmku na zaru." Voditeljka:"Da li je to komplikovano?"
December 2, 20159 yr ja se izvinjavam što sam pao s marsa pa pitam da li ova glavna plavuša sa studija B ima neke veze sa ludakom iz informera. mislim, prezime nije baš masovno.
December 2, 20159 yr Ne znam za odnos sa DJV, ali mislim da joj je muž državni sekretar u nekom ministarstvu i funkcioner kod Rasima. Btw, gde je nestala Irena Jovanović?
December 2, 20159 yr mozda su sestre -_- a irena je morala da se skloni sa ekrana, ne ispunjava uslov da bude deblja od direktorke
December 6, 20159 yr Potpuno nezapaženo prolazi nova emisija "Horizont" šefice na StB i autorke čuvenog naučno-putopisnog serijala "Beograd na Vodi", Irine Veljković :( Koncept emisije je odličan, narodni poslanici, gradonačelnici i eksperti iz Srpske Napredne Stranke objašnjavaju život i dešavanja oko nas https://www.youtube.com/playlist?list=PLXQrwQ9iEAP1QHevH5NHNmKJEfyfrgg04 Edited December 6, 20159 yr by akibono
December 6, 20159 yr Potpuno nezapaženo prolazi nova emisija "Horizont" šefice na StB i autorke čuvenog naučno-putopisnog serijala "Beograd na Vodi", Irine Veljković :( Koncept emisije je odličan, narodni poslanici, gradonačelnici i eksperti iz Srpske Napredne Stranke objašnjavaju život i dešavanja oko nas https://www.youtube.com/playlist?list=PLXQrwQ9iEAP1QHevH5NHNmKJEfyfrgg04 Pa ovo je stranački bilten. Pazi kad me nije mrzelo da izlistam ko su im bili gosti. Od prve do poslednje emisije sns hardcor gradonačelnici u Voši plus Mirović i pusijev savetnik za poljoprivredu. Napalm.
December 6, 20159 yr Znači nešto kao radikalski talasi, koji su svojevremeno takođe išli na studio botu ... Kako se istorija lepo ponavlja. I dok pametni uće na tuđim istorijskim greškama, Srbi nepogrešivo ponavljaju sopstvene ... Edited December 6, 20159 yr by stoka
December 7, 20159 yr radiklaski talasi su bar bili iskreniji i otvoreno na jednoj strani a ovi danas su foliranrti koji se tale za mrvice kolaca sa gazdine trpeze
December 8, 20159 yr RIP Radio Studio B. Od ponedeljka se ukidaju sve muzicke emisije na radiju i startuje nova muzicka koncepcija Radija Studija B. Edited December 8, 20159 yr by Bane5