Apollo Creed Posted August 24, 2015 Posted August 24, 2015 Jel videste Sanjicu jutros Podrška!! :misko:
notenoughreasonsforclaire Posted August 24, 2015 Posted August 24, 2015 (edited) Jel videste Sanjicu jutros EDIT: Kako se postavlja Youtube da pušta sa određene tačke (na Forumu)? Uglavnom, moj komentar je na pedeset šestoj sekundi... Edited August 24, 2015 by notenoughreasonsforclaire
kud u maglu Simoviću Posted August 24, 2015 Posted August 24, 2015 radio kida sa muzikom od jutros @ntnghr na yt pre kopiranja linka čekiraš vreme
gospa buba Posted August 24, 2015 Posted August 24, 2015 Jel videste Sanjicu jutros videsmo sta je bilo sa njojzi? ne umem da definishem, bilo je svega ^_^
eye of the beholder Posted August 24, 2015 Posted August 24, 2015 Ima li youtube prikaza za nas sa jeftinim ulaznicama?
Apollo Creed Posted August 24, 2015 Posted August 24, 2015 Ima li redtube prikaza za nas sa jeftinim ulaznicama? nema još.
gospa buba Posted August 24, 2015 Posted August 24, 2015 pa nemoj da plachesh, bice opet. istina, mozda ne potrefi onaj autfit, ali bice neshto drugo, nju je gospod ionako pozdavio sa oblachenjem
svashtabezneshto Posted August 24, 2015 Posted August 24, 2015 (edited) A dajte ako izađe neki snimak. Ja mnogo volim Sanjicu i moj čovek je voli. Dok smo rano ustajali, zajedno, voleli smo da nam dan počne sa njom na tv ekranu. Na mute. Dovoljna je bila slika i njeno flertovanje sa kamerom a i onim likom što se uključuje sa ulica. Sad ne ustajemo rano, nemamo studio B i život nam je vidno manje zabavan. (a i nema onog iščekivanja, šta li će Sanjica danas da obuče?! A i bilo je nekih kamermana u studiju koji je nisu voleli baš, pa su snimali njene pokušaje da ugura noge pod sto, ili da ih prekrsti, što je zbog obima butina bilo teško izvodljivo.) Edited August 24, 2015 by svashtabezneshto
Sestre Bronte Posted August 24, 2015 Posted August 24, 2015 ja sam je ukinuo kada je izgrdila nekog čoveka zato što je javio nepristojno
Recommended Posts