Frank Pembleton Posted August 20, 2015 Posted August 20, 2015 Sad tamo ko je uzo socijalni program od vesare, uzo... Sad će da krene pedaliranje onako muški... poslato sa WC šolje by BVK
Haralampije Posted August 20, 2015 Posted August 20, 2015 Vibracije - špica +1000 odrastao uz Vibracije i Paradu albuma
James Marshall Posted August 20, 2015 Posted August 20, 2015 (edited) 0:36 Hau di ju lirant det srbijan leng... vords? Edited August 20, 2015 by James Marshall
clandestino Posted August 20, 2015 Posted August 20, 2015 Dragiša je imao onaj kviz - TV ukrštenicu sa sponzorima - CATV Adam, mesara Papak i diskont Unako. Meni najjači Dragišin kviz bio onaj da umesto "halo" kažeš SOS kanal i dobiješ neku vrednu nagradu tipa 100g cikorije ili pakovanje spajalica. Imali smo na poslu magacionera koji se punih godinu dana javljao sa "SOS kanal" na svaki poziv i to bi trajalo ko zna koliko da mu sekretarica na kraju nije objasnila da svi spoljni pozivi dolaze prvo kod nje a onda ona prosledjuje na lokale.
akibono Posted August 20, 2015 Posted August 20, 2015 Sad tamo ko je uzo socijalni program od vesare, uzo... Sad će da krene pedaliranje onako muški... Sve da ih razjure od vrha do dna, kako valja i priliči - samo nek ostane DirektorkaTM zbog kontinuiteta
renne Posted August 20, 2015 Posted August 20, 2015 Radi Šid prodat za 531000€, ispadoše skljuplji od StB
kud u maglu Simoviću Posted August 20, 2015 Posted August 20, 2015 zato što je i kablovski operater sa par hiljada korisnika
Frank Pembleton Posted August 20, 2015 Posted August 20, 2015 A kod tih kupovina igra i prostor u vlasništvu poslato sa WC šolje by BVK
ficfiric Posted August 20, 2015 Posted August 20, 2015 Meni najjači Dragišin kviz bio onaj da umesto "halo" kažeš SOS kanal i dobiješ neku vrednu nagradu tipa 100g cikorije ili pakovanje spajalica. Imali smo na poslu magacionera koji se punih godinu dana javljao sa "SOS kanal" na svaki poziv i to bi trajalo ko zna koliko da mu sekretarica na kraju nije objasnila da svi spoljni pozivi dolaze prvo kod nje a onda ona prosledjuje na lokale. Bio je i onaj kviz gde ponude slova a onda gledaoci treba da pogode rec. Jednom su slova bila A, I, Č, K, P i niko nije pogodio rec. Nije "cipka"
koksy Posted August 20, 2015 Posted August 20, 2015 ja znam dve. jedna je riba. a druga je isto riba.
vathra Posted August 20, 2015 Posted August 20, 2015 У Блицу пише о новим власницима Студија Б. Милош је раније држао Еспро, сећам га се док је имао дужу косу. Узимало се дискова од њега тада доста…
Apollo Creed Posted August 21, 2015 Posted August 21, 2015 Sad prosao...onaj debeli sto izvestava sa ulica bgd-a se upravo sudario sa nekim mučenikom kod skupstine...ocekujte ukljucenje...
Recommended Posts