October 14, 201212 yr masinka, a? jooj, jaka mi predrasuda, provedoh 5 godina tamo.da li si normalan bubo, pusti dusmane, i mene sanja nervirati si ljubomorna <_<
October 15, 201212 yr gorcin stojanovic razbio manja vukoticada dozivim da navijam za gorcina :Di ja, i to sam video slucajno.mada smo i grobari pa se i tu podrzavamo :P
October 16, 201212 yr gorcin stojanovic razbio manja vukoticada dozivim da navijam za gorcina :DOko cega ga razbio?Branio Blic?
October 16, 201212 yr Posto vidim da Manjo poslednjih dana gazi po prici "koliko je drzava pomagala jedan privatni list"
November 10, 201212 yr Đilas juče opleo po Ikarbusu i glumcima. Ikarbus kasni više meseci sa isporukom tridesetak autobusa. Kritikovao direktora zbog plate od 200.000 dinara i napominjao da je grad predložio da preuzme Ikarbus kao gradsko preduzeće ali su odbijeni. Glumcima zamera što u pozorištima gde rade i primaju platu odbijaju predstave a tezgare u drugim pozorištima pa najavljuje reformu pozorišnog sektora. Meni je najzanimljivija bila promena trase metroa, tj. da se linije ne ukrštaju kod Pravnog već na Trgu.
December 6, 201212 yr Od kada je Studio b upodobio vizuelni identitet sa ustavom zagarantovanim pismom? Sad vidim nešto mi čudnoSamo još logo da promene iz V u B i spremni su za prekomponovanje gradske vlasti Edited December 6, 201212 yr by muslin
December 22, 201212 yr kolko je debil ova ivon. realno, da nije camuga, kurac bi ona vodila.zasto?nisam je odavno gledao