Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Studio B

Featured Replies

:lolol:
  • Replies 2.2k
  • Views 279k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Poznati novinar, autor kultne emisije „Nivo 23“ i „Duhovnici“, Velja Pavlović, preminuo je večeras saznaje Nova.rs.

• slepa živana
    slepa živana

uđe marko koj brkove suče... izvolite uđite... evo idu evo idu... drlandrlandrland... a koj mu je broj telefona... on nema telefon, on ima radio... na stolu hladan gulaš od juče... paštete, mesni nare

• Lezilebovich
    Lezilebovich

Bas sam voleo da gledam nivo 23. Bas je bio nekako mio i drag

Posted Images

Velja Pavlović je faca(studio B je kurac)
Kada bi kupio neku televiziju i imao toliko love da pravim All Stars ekipu sa svih televizija, obavezno bih angažovao Velju Pavlovića. Fudbalskim rečnikom, malo košta, a mnogo doprinosi timu. Nešto kao Edgar Davids ...

Edited by stoka

Parivodic sere li sere kod Sarape.

Velja Pavlović je faca(studio B je kurac)
veceras gost vuk draskovic :lolol:
veceras gost vuk draskovic :lolol:
:lolol:mislim da je sad pravi trenutak da se pohvalim da sam i ja jednom bila kod njega u emisiji.
:lolol:mislim da je sad pravi trenutak da se pohvalim da sam i ja jednom bila kod njega u emisiji.
:Hail:
i ja mislim da je sad pravi trenutak da se pohvalim da sam i ja jednom bio na Studiju B, doduše u emisiji "Direktno" ...

Edited by stoka

jbg, ja sam jednom (pet godina) radio na Studiju B... :s_d:

:ziga: ,kojim povodom ako nije tajna

Mozete da pljujete StB do sudnjega dana ali prethodno da stanete mirno pred muzickom redakcijom i redakcijom kulture.Last men (& women) standing.

:ziga: ,kojim povodom ako nije tajna
nije tajna... a nisam nešto ni zaslužila. pevala sam tad u horkestru, trtila se po gradu po nekim alternativnim grupama, a velja i moja keva su se družili u mladosti, pa mu valjda bilo zanimljivo da mu pričam o svemu pomalo, i pozvao me.
jbg, ja sam jednom (pet godina) radio na Studiju B... :s_d:
i ja! samo jedan dan.
Mozete da pljujete StB do sudnjega dana ali prethodno da stanete mirno pred muzickom redakcijom i redakcijom kulture.
slazem se

Nista ne razumem sta ovo troje pricaju.

Mozete da pljujete StB do sudnjega dana ali prethodno da stanete mirno pred muzickom redakcijom i redakcijom kulture.Last men (& women) standing.
Ja ne bih stajao bas mirno ispred one debelice sto vodi Jutarnji program. evilsmile.gifTakodje, smatram da je i ona voditeljka popodnevnog show-a vrlo odlicna.