stoka Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 (edited) Velja Pavlović je faca(studio B je kurac)Kada bi kupio neku televiziju i imao toliko love da pravim All Stars ekipu sa svih televizija, obavezno bih angažovao Velju Pavlovića. Fudbalskim rečnikom, malo košta, a mnogo doprinosi timu. Nešto kao Edgar Davids ... Edited October 7, 2012 by stoka
Papovac Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 Velja Pavlović je faca(studio B je kurac)veceras gost vuk draskovic
slepa živana Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 veceras gost vuk draskovic :lolol:mislim da je sad pravi trenutak da se pohvalim da sam i ja jednom bila kod njega u emisiji.
Dr Arslanagić Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 :lolol:mislim da je sad pravi trenutak da se pohvalim da sam i ja jednom bila kod njega u emisiji.
stoka Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 (edited) :lolol:mislim da je sad pravi trenutak da se pohvalim da sam i ja jednom bila kod njega u emisiji.i ja mislim da je sad pravi trenutak da se pohvalim da sam i ja jednom bio na Studiju B, doduše u emisiji "Direktno" ... Edited October 9, 2012 by stoka
pixy Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 jbg, ja sam jednom (pet godina) radio na Studiju B...
Papovac Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 :lolol:mislim da je sad pravi trenutak da se pohvalim da sam i ja jednom bila kod njega u emisiji. :ziga: ,kojim povodom ako nije tajna
yolo Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 Mozete da pljujete StB do sudnjega dana ali prethodno da stanete mirno pred muzickom redakcijom i redakcijom kulture.Last men (& women) standing.
slepa živana Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 :ziga: ,kojim povodom ako nije tajnanije tajna... a nisam nešto ni zaslužila. pevala sam tad u horkestru, trtila se po gradu po nekim alternativnim grupama, a velja i moja keva su se družili u mladosti, pa mu valjda bilo zanimljivo da mu pričam o svemu pomalo, i pozvao me.
MocaVukotic Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 jbg, ja sam jednom (pet godina) radio na Studiju B... i ja! samo jedan dan.
Papovac Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 Mozete da pljujete StB do sudnjega dana ali prethodno da stanete mirno pred muzickom redakcijom i redakcijom kulture.slazem se
Apollo Creed Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 Mozete da pljujete StB do sudnjega dana ali prethodno da stanete mirno pred muzickom redakcijom i redakcijom kulture.Last men (& women) standing.Ja ne bih stajao bas mirno ispred one debelice sto vodi Jutarnji program. Takodje, smatram da je i ona voditeljka popodnevnog show-a vrlo odlicna.
Recommended Posts