October 7, 201212 yr Velja Pavlović je faca(studio B je kurac)Kada bi kupio neku televiziju i imao toliko love da pravim All Stars ekipu sa svih televizija, obavezno bih angažovao Velju Pavlovića. Fudbalskim rečnikom, malo košta, a mnogo doprinosi timu. Nešto kao Edgar Davids ... Edited October 7, 201212 yr by stoka
October 9, 201212 yr veceras gost vuk draskovic :lolol:mislim da je sad pravi trenutak da se pohvalim da sam i ja jednom bila kod njega u emisiji.
October 9, 201212 yr :lolol:mislim da je sad pravi trenutak da se pohvalim da sam i ja jednom bila kod njega u emisiji.
October 9, 201212 yr :lolol:mislim da je sad pravi trenutak da se pohvalim da sam i ja jednom bila kod njega u emisiji.i ja mislim da je sad pravi trenutak da se pohvalim da sam i ja jednom bio na Studiju B, doduše u emisiji "Direktno" ... Edited October 9, 201212 yr by stoka
October 9, 201212 yr :lolol:mislim da je sad pravi trenutak da se pohvalim da sam i ja jednom bila kod njega u emisiji. :ziga: ,kojim povodom ako nije tajna
October 9, 201212 yr Mozete da pljujete StB do sudnjega dana ali prethodno da stanete mirno pred muzickom redakcijom i redakcijom kulture.Last men (& women) standing.
October 9, 201212 yr :ziga: ,kojim povodom ako nije tajnanije tajna... a nisam nešto ni zaslužila. pevala sam tad u horkestru, trtila se po gradu po nekim alternativnim grupama, a velja i moja keva su se družili u mladosti, pa mu valjda bilo zanimljivo da mu pričam o svemu pomalo, i pozvao me.
October 9, 201212 yr Mozete da pljujete StB do sudnjega dana ali prethodno da stanete mirno pred muzickom redakcijom i redakcijom kulture.slazem se
October 9, 201212 yr Mozete da pljujete StB do sudnjega dana ali prethodno da stanete mirno pred muzickom redakcijom i redakcijom kulture.Last men (& women) standing.Ja ne bih stajao bas mirno ispred one debelice sto vodi Jutarnji program. Takodje, smatram da je i ona voditeljka popodnevnog show-a vrlo odlicna.