Dark Wader Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 (edited) AAAAAAAAAAAAAAAAAko je ovaj starmali u agapeu..."jedini ljudi koji su ostali pravi ljudi su po meni monasi""ljudi su se zbog kompjutera i ostalog umenili* i ne mogu vise da se snadju u prirodi i kao što kaže Nikola Tesla koriste samo 15% mozga"*ostavljam mogućnost da je rekao izmenili Agapeovski djecak Vasa aka Nikola Borovcaninhttp://www.srpskikul...om/bajka-o-cast Edited August 14, 2012 by Dark Wader
brokoli Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 U nekoj emisiji koju vodi Sarapa (sve se desava u basti restorana) gostovace Djule Van Bog. Bice to sudar titana. Nazalost, mislim da necu gledati, jer se jos uvek oporavljam od posledica njegovog gostovanja kod T. Peternek od pre par godina.
pixy Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 Agapeovski djecak Vasa aka Nikola Borovcaninhttp://www.srpskikul...om/bajka-o-cast Nešto sam menjao kanale kasno noću i naletim na emisiju, baš tu. Nisam znao ko je gost jedno duže vreme jer je Gajšek pravio uvod sto godina, i onda je pomenuo nešto tipa "probuđuju" i tu sam digao ruke od programa. Obično mogu da zaspim bez problema, ne treba mi TV.
Lezilebovich Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 Iako je ceo ovaj Studio B jedna ljigavština, ipak Nivo 23 dovodi ljude koje inače retko srećemo po televizijama. Danas bio Božo Koprivica, a prošlog ponedeljka direktor matematičke gimnazije.
bergasa19 Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 Meni se cini da je skoro bio Božo. Ili sam nesto utripovao.
Dr Arslanagić Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 Velja Pavlović je faca(studio B je kurac)
morgana Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 jel gledao neko prelistavanje prije koji minut?
foto Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 smiljana popov.kako izgleda pismeni iz srpskog jezika u petom razredu u tv formi. da li postoji nesto slicno na jos nekoj televiziji? igde?
bigvlada Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 Sportski blok, juče, u vestima u sedam:Naše teniserke nisu preživele ni do vikenda. U stvari, nisu ni do četvrtka jer je danas sreda. :lol:Onda je išla neka druga vest, pa posle nje:Kako Studio B nezvanično saznaje, danas nije sreda nego utorak. Kralj. :0.6:
renne Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 pre par dana su u jutarnjem emitovali sportske vesti stare sedam dana!
El Guapo Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 Na gradskoj televiziji, ni reči o najnovijoj akciji gradske policije.
renne Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 Naravno da će da ćute, i prošli put se nisu javljali dok RTS nije objavio.
Lezilebovich Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Carski je studio B.Vesti i preko priloga o podzemnim tunelim beograda se čuje neki glas "prvo idu žirafe" i drugi koji odgovara "dobro, jebale te žirafe" ... i sledeći prilog posle su nove žirafe u zoo vrtu :)i što je najdebilnije, sad se ponavlja ista stvar
Recommended Posts