morgana Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 (edited) pajkic je svakim danom sve ludji i ludji. trenutno djeluje kao krizanac seselja i isidore bjelice. a fizicki baca i na hitlera.+, takav trol-kapacitet ni forum nije iznjedrio. bolesnik. Edited July 24, 2012 by morgana
MayDay Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 hahahahh, pre jedno tri godine smo king lui i ja imali raspravu, gde je on isto tvrdio da su srbi mali narod (u kontekstu toga da nam je teze da ponistimo istoriju zlocina naspram jedne nemacke kao velikog naroda), a ja se kurobecala ko pajkic.
Töölönlahti Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 fizicki baca i na hitlera.Meni fizički i body languageom kano neki križanac Adolfa i Ćire Blaževića.
ToniAdams Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 sefica sa studija b ide u korak sa koracem i mikelandjelom. sad rece kako je sveta petka poreklom iz srbije
Аврам Гојић Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 Kako mozete da gledate emisije u kojima ljudi upadaju u rec jedni drugima?
MancMellow Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 Meni fizički i body languageom kano neki križanac Adolfa i Ćire Blaževića.to je to
aram Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 Kako mozete da gledate emisije u kojima ljudi upadaju u rec jedni drugima?ti momce u italiji nista ne bi mogao da gledas
Dr Arslanagić Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 Meni fizički i body languageom kano neki križanac Adolfa i Ćire Blaževića.
Аврам Гојић Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 ti momce u italiji nista ne bi mogao da gledas pa ni ovde ne gledam nista, bas zbog toga. vec vise od pet godina ne gledam domace i regionalne TV programe.
aram Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 to je sasvim u redu. evo su mi zena i dete na putu vec mesec dana nisam tv upalio :)
El Guapo Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 Trebalo bi češće da ga poziva u emisiju, a ne tek 1 u pet godina!
ToniAdams Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 gorcin autoritativno objasnjava o fudbalu. plava zena sve upija.'fudbal, to je sublimacija zivota'.i sve ostale sportove zna. ima kosu ko zena sa bradom.jebote, kako treba ugasiti ovaj studio b
yolo Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 ali radio da ne diraju! ili da ostave cecu djolovic i nadu petronijevic i koleginice
DR. KUMALO Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 (edited) đolovićka je isuviše prezentabilna da bi tavorila na radiju. to da se utegne u triko pa da na tv programu radi onu jutarnju tjelovježbu , ako ništa drugo. Edited August 13, 2012 by DR. KUMALO
Lezilebovich Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 (edited) AAAAAAAAAAAAAAAAAko je ovaj starmali u agapeu..."jedini ljudi koji su ostali pravi ljudi su po meni monasi""ljudi su se zbog kompjutera i ostalog umenili* i ne mogu vise da se snadju u prirodi i kao što kaže Nikola Tesla koriste samo 15% mozga"*ostavljam mogućnost da je rekao izmenili Edited August 14, 2012 by Lezilebovich
Recommended Posts