Arkadija Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Nado, hvala. Godinama se pitam koja je to pesmica.
bergasa19 Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 (edited) Cane bio gost kod Velje Pita Cane Velju- Jesi li gledao folklor?Velja- nisam.Cane- pa ti si odnarodjen.Ide dalje razgovor i nekako zaluta do fiskulturnih sala.Velja- voleo sam fiskulturu.Cane- jesi konj sa hvataljkama ili bez.Obavezno pogledajte kad se pojavi na internetu. Edited January 30, 2012 by bergasa19
Lezilebovich Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 gled'o... cane preuzeo ulogu voditelja i bilo sjajno. mada ja inače volim Nivo 23.e da i ... velja ne gleda foklor pa se pravda ... velja : ne gledam puno tv; cane: pa šta radiš u to vreme velja : pa na internetu ... tražim ...cane : cice
MocaVukotic Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 koliko je cane dosadan, izgleda kao repriza bilo kog od prethodnih 26 gostovanja.
Frank Pembleton Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Cane bio gost kod Velje Pita Cane Velju- Jesi li gledao folklor?Velja- nisam.Cane- pa ti si odnarodjen.Ide dalje razgovor i nekako zaluta do fiskulturnih sala.Velja- voleo sam fiskulturu.Cane- jesi konj sa hvataljkama ili bez.Obavezno pogledajte kad se pojavi na internetu.Jel ima neki stalni kanal na YT gde ima nivo 23?
Čutura Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 nachi, alal vera cane je 1 megacar...http://www.youtube.com/watch?v=PTqolSCkQ3s
MocaVukotic Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 a velja ga pita o novonastaloj situaciji u kojoj smo mi izgleda taj neki jedan sportski narod. tačno ga drže već dvajs godina negde u zamrzivaču i puštaju ga samo za emisiju.
Milosh76 Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Kamera joj pokazuje zavejanu ulicu Kneza Milosa, a "voditeljka" na STB kaze "nema veci problema u ciscenju ulica"! Kakve budale vode program to je strasno! Ne daj boze da kritikuju bus plus budalastinu ili bob stazu na novom mostu ili cistocu ulica...
Hamlet Strašni Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Drugi se gledaju, stbu se veruje!!!бај тапаток
Recommended Posts