Lezilebovich Posted February 2, 2022 Posted February 2, 2022 Bas sam voleo da gledam nivo 23. Bas je bio nekako mio i drag 4
renne Posted February 2, 2022 Posted February 2, 2022 14 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: šta se ovo bre događa de obriši onaj haha smajli ne bilo ti zapoveđeno
munze Posted January 17, 2023 Posted January 17, 2023 e jbga, slusao sam ga godinam decenijama na studiju b . kolos sa rodosa. osnivac ds. posle malo zalutao . nek pociva u miru 1
slepa živana Posted January 17, 2023 Posted January 17, 2023 (edited) uđe marko koj brkove suče... izvolite uđite... evo idu evo idu... drlandrlandrland... a koj mu je broj telefona... on nema telefon, on ima radio... na stolu hladan gulaš od juče... paštete, mesni narezak i sve one divne stvari... Edited January 17, 2023 by slepa živana 7 1
*edited by mod Posted January 17, 2023 Posted January 17, 2023 Video sam ga na NBG pred jedno godinu dve, delovao je blago dementno, skoro pa izgubljen.
Frank Pembleton Posted January 19, 2023 Posted January 19, 2023 ode Sava Neka mu je laka crna zemlja.Svakako je ostavio trag u jednom dobu. Značio je mnogo.....shiit has hit the fan. 1
Budja Posted January 20, 2023 Posted January 20, 2023 uđe marko koj brkove suče... izvolite uđite... evo idu evo idu... drlandrlandrland... a koj mu je broj telefona... on nema telefon, on ima radio... na stolu hladan gulaš od juče... paštete, mesni narezak i sve one divne stvari...Krenuli su da se napiju vodeEnviado desde mi M2101K7BNY mediante Tapatalk
foto Posted January 20, 2023 Posted January 20, 2023 5 hours ago, April said: Uvek sam se pitao šta mu se desilo ne znam? ali bili su na pravoj strani kada se moralo biti. posle je sve otislo u pm mozda preterujem, ali sumnjam da su i US founding fathers bili bezgresni. rip kolosu
Recommended Posts