Jump to content
IGNORED

Studio B

Eraserhead

Recommended Posts

Posted

Ja sam odrastao uz taj radio. I aj i da zajebem tu nostalgiju, radio je ostao odlican i imalo je mnogo sta da se cuje od muzike, a bogami i da je cuje u jutarnjem programu koji je bio pravi servis gradjana sa genijalnim Veljkom.

I uvek interesantni Boro Borozan.

+1

meni je majka, još dok sam u krevecu bila, mesto da peva uspavanke, puštala studio b :D

odrasla sam uz diskomer, paradu albuma, vibracije, fontanu želja...

tv nisam naročito pratila sem jutarnjeg kad sam na bolovanju

Posted

dakle, najurili i veljka pajovica sa stb, sramim se priznati, dok bih se spremao ujutru za posao slusao sam beogradsku razglednicu, nekako mi sve to bilo sedativno, bakice i kojekakvi se javljaju sa svojim problemima, primetio sam da je veljko efikasno i ostro odjebavao naprednjacke botove koji bi se ukljucivali u proram sa obrazlozenjem da zaista nije mesto politici i propagandi u takvom tipu emisije

Posted

Nemas se sta sramiti priznati. Veljko je uvek bio u sluzbi gradjana.

Nadam se da ce naci neki posao gde ce moci da nastavi da radi sa ostim zarom

Posted

a nije se dao covek dok je vodio svoju emisiju, na kraju sam poceo da cekam kada ce neka naprednjacka bot-baba da se ukljuci i pocne da vergla propagandu a veljko je kulturno oladi sa objasnjenjem da u njegovoj emisiji nema mesta politickoj propagandi

Posted

Meni se čini da sam to video na tvu kad se uključivao u jutarnji program

Posted

Meni se čini da sam to video na tvu kad se uključivao u jutarnji program

da, to je to :) 

Posted

pa shta se onda shpocaju oko plocha ako je sve u redu sa tim dogadjajem <_<

Posted

hipsterluk.

ja sam mislio da su ga roknuli jer je isprozivao malog i cistace snijega.

Posted

Dobro ima li na kraju neko ubedljivo objašnjenje zašto je 1 Studio B morao biti ubiven™?

Ne mislim na to kako se ponaša novi vlasnik, to je sve jasno, nego na to zašto je uopšte privatizovan. Zar SNS vlasti nije odgovoaralo da imaju još jednu televiziju koja će da širi njihovu propagandu?

Jedino što je meni logično je to da oni znaju da kada budu krenuli da gube vlast, da će je prvo izgubiti u Beogradu pre nego što budu ugroženi na nivou republike. I da zato ne žele da u budućnosti Studio B onakav kakav je bio dopadne u ruke opozicije pa da krene kontrapropaganda.

Posted

Tako je svugde u svetu i medijska strategija i zakoni....

Poslato sa WC šolje by BVK

Posted

Kako su nas samo lako preveslali sa forom "EU ne dozvoljava da država bude vlasnik medija".

Posted

ko je ono beshe prvi pocheo da prodaje tu foru?

Posted

mislim da je to uslo jos u zakon donet 2003., ili mozda u neke njegove izmene (menjan je 2005. i 2009.). onda je razvijana nekakva medijska strategija do 2011., pa je cela ta radna grupa raspustena i skroz se sa tim stalo. EU jeste trazila transparentnost finansiranja, tj. kad drzava nekom mediju daje pare, da se tacno zna zasto i koliko, kao i da se onemoguci da time moze i da utice na uredjivacku politiku. a onda su razni tzv. nezavisni mediji tu ugledali sansu da uniste konkurenciju, te su se onda i razni iz npr. anem-a, b92, agencije beta, nuns-a itd. svojski potrudili da se pod obavezno ukinu StB, Tanjug, gradska RTV Nis, i tako... sve tvrdeci kako "to traze iz Brisela, jebi ga, mora se".