Jump to content
IGNORED

Studio B

Eraserhead

Recommended Posts

Posted

da li mi se to samo ucinilo ili oni nemaju vise cime da popune program? u poslednje vreme kada vrtim domace kanale na studiju b su reprize 'moj beograd', 'skica', 'beograd za pocetnike'... jedino novo su vesti i radio koji se gleda (voditelj i par gostiju u studiju). na forumu procitah da su novi vlasnici 'usli u posed' od 1. novembra. jel to znaci da je svoja produkcija ugasena/svedena na minimum?

Posted

Da. Režu se troškovi.

Uvode se frikomovi kuvari u jutarnji, i gomila pinkolikih stvari...

Posted

Uzas,sramota i muzicki glib.Bolje i nismo zasluzili

Posted

Ok. 

Ova seljana ionako nikad nije zasluživala Slobu Konjovića, Tanju Petrović ili Cecu Đolović, Da se ne zanosimo da postoji neki bolji Beograd, živimo u gradu sala za svadbe, sala za parastose i balona za fudbal. Da se nešto pitam, Beograđanima bih uveo vize i za internet, da ga ne pokvare.

Posted

sad i definitivno nije ostalo ništa da se sluša u kolima.

ništa, moraću narezati nešto novih mp3 diskova  :fantom:

ps prenosi li iko radio slobodnu evropu osim studija b (cenim da ce to sad tu ukinuti...)

Posted

Zna li neko ime one simpa plavušice što sa gajšekom vodi neki noćni program?

Posted

Želim im da ih svako veče pohodi duh Duška Radovića i saopšti jedan aforizam , u sred dnevnika. 

Ako vam se neka ptica posere na glavu, obrišite se diskretno i pravite se ludi, kao i uvek kada su vas posrali.

Posted

mamu im jebem, sad tek kapiram koliko mi je krivo.

b92 sam mnogo lakše svario - tamo je lagano umiranje bilo na sceni godinama, sa glupavim izborom muzike i tupavim kvazizabavnim sadržajima. na studiju b su drzali standard (govorim o muzickim sadrzajima) bukvalno do poslednjeg trena.

mamu im jebem da im jebem.

Posted

Dabogda im rezali ruke, ovima sto gase muziku da bi rezali troskove.

Posted

Dabogda im rezali ruke, ovima sto gase muziku da bi rezali troskove.

I noge, a posle njih, glavu!Stoka neopevana primitivna, nisu oni stvorili StudioB... :fashisto:

Posted

Znam da postavljam glupo pitanje, ali da li to znači da Žikica više neće imati nijednu emisiju na radio talasima?

Posted (edited)

Diskomer, 100 veličanstvenih, Parada albuma, Vibracije ... Koje su to bile brend-emisije ...

Edited by stoka
Posted (edited)

apsolutno pratimo evropske trendove bezlicnih radio programa (televizijske i ne pominjem) za zatupljeni radni i neradni zivalj. radio stanice u srbiji danas podsecaju na nemacke radio stanice, sterilno, tuzno, neduhovito, neslusljivo, cast izuzecima u obliku nemackih emisija za strance -_-.  studio b sam slusao rado i preko interneta i preko satelita kuci i u kolima u srbiji, zato sto je bas bio poslednja oaza ™ necega sto je otislo u nepovrat.   

Edited by Parsons