aram Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Vaporizing is more affective and is still easy way to consume cannabis -_-
duda Posted April 20, 2013 Posted April 20, 2013 (edited) samo da prijavim da sam se danas krvnički posekla na ono reneovo rende sreća te nisam neka plačljivicabila sama ali nekako uspela da namestim ceo komad jagodice i da stegnem krvničkii to nisam imala flastera pa koristila izolir traku, to mi sada glumi konce ili kopče ili štagod što bi mi stavili da sam otišla lekaruispod izolir trake stavila komad flastera sa gazom a još ispod toga, tj, direkt na posekotinu, sasušenu gljivu puh koja je zakon za ovakve stvariverujem da je istovremeno i antibiotik i analgetik i nešto što ubrzava koagulaciju.neviđeno dobra stvarpreporučam za kućnu apoteku Edited April 20, 2013 by duda
renne Posted April 20, 2013 Posted April 20, 2013 Ajaoooooj breee.Pa kako?Послато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
duda Posted April 20, 2013 Posted April 20, 2013 pa kad sam retardma šta da radim, sklona sam samopovređivanju u kuhinjinisu oštre stvari za menea ni vrele površine
Čutura Posted April 20, 2013 Posted April 20, 2013 (edited) sta je gljiva puh, gugl odbija saradnju?jel ovo? Edited April 20, 2013 by Takanohana
duda Posted April 20, 2013 Posted April 20, 2013 sta je gljiva puh, gugl odbija saradnju?jel ovo? jeste, samo mora da bude potpuno sasušenookolo ostane tanka opnica, a unutra najfiniji prahne mogu da nađem sliku sasušenog puha nigdebude tamno braon ka sivom, ni nalik na ovaj svetli
Valk Posted April 20, 2013 Posted April 20, 2013 samo da prijavim da sam se danas krvnički posekla na ono reneovo rende Strašno!Al' izgleda da je morao neko, ja sam juče nakon 100 godina sekla krompir na to ali sve vreme u paničnom strahu sećajući se prethodnog puta kad sam iskasapila palac.. No, prošlo je bez ozleda ali kosmička ravnoteža je morala biti povraćena pa ti najeba
duda Posted April 20, 2013 Posted April 20, 2013 ali sve vreme u paničnom strahu sećajući se prethodnog puta pa sad ću i ja verovatno isto takoznači, sledeća neću biti ni ja ni ti :D
aram Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 nemoj biti siguran, danas sam planirao jedno seckanje tikvica uzduz, za musaku :(
renne Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 I ja isto danas tikvice uzdužПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
ivy Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 (edited) jeste, samo mora da bude potpuno sasušenookolo ostane tanka opnica, a unutra najfiniji prahne mogu da nađem sliku sasušenog puha nigdebude tamno braon ka sivom, ni nalik na ovaj svetlito ja zovem gljiva puhara...stvarno je lekovita?nisam znala,..znaci da je sacuvam kada je nadjem?meni uvek bilo zanimljivo da je stiskam..a da vidis kolike su u Bosni,kao fudbalske lopte...a skoro sam saznala,kazu knjige da je i jestiva ali samo kada je jaako mlada tada je skroz bela,cvrsta i mesnata iznutra.. Edited April 21, 2013 by ivy
Recommended Posts