renne Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 Ne verujem da to ima višeПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
Аврам Гојић Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 pazi sad, klati ti se dzepni casovnik ispred ociju. "10, 9. 8, 7...". sada si podlozan mojoj volji.Kada budes tumarao bespucima hipermarketske zbiljnosti, i nekada, negde, video te solje, ti ces se setiti reci VASA.to ce biti signal da se setis da mi kazes gde si ih video.fora je u tome sto sam ubedjen 100% da sam ih video u nekoj megaradnji, ali da me ubijes ne mogu da se setim u kojoj i kada. mozda sam i sanjao, dozivevsi, usled akutne emotivne nestabilnosti, regresiju u dane rekreativnih nastava.
gospa buba Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 (edited) pitanje ovde i na Kitchen Appliances, mada je posudje. da li je neko u Beogradu video metalne solje bez drske, poput onih u kojima se u predskolskom sluzio kompot, ako se neko seca toga? hocu da imam komplet za mint julep, a realno nije resenje da trazim tradicionalne srebrne solje, sta sam ja, Rokfeler? i ja zelim to da imam. zelim i one starinske emajlirane sa uvetom, sto je imala prababa. ukrala sam (sa dozvolom, dakako, pozajmila pa ne vracam, jednu) materi-svekrvi, al ne mogu zeni pokrasti sve ^_^edip. jeste, moze i ovo historijanovo. ako neko bude proveravao, dajte infoa. ja cu zaboraviti vec za 10 minuta :P Edited March 3, 2013 by thermal bug
Frank Pembleton Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 (edited) Jel ti treba inox?Mislim da si ti ovde negde stavljao link za neku firmu koja prodaje HORECA program....Evo stavio čovek.... Edited March 3, 2013 by Frank Pembleton
renne Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 i ja zelim to da imam. zelim i one starinske emajlirane sa uvetom, sto je imala prababa. ukrala sam (sa dozvolom, dakako, pozajmila pa ne vracam, jednu) materi-svekrvi, al ne mogu zeni pokrasti sve ^_^edip. jeste, moze i ovo historijanovo. ako neko bude proveravao, dajte infoa. ja cu zaboraviti vec za 10 minuta :PTe emajlirane sa uvetom proizvodi Metalac i danas dan. Skokni do InterexaПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
Аврам Гојић Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 to je cinija... aj ako neko vidi ovako nesto, da se zapljune ovde.
aram Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 guglaj loncici za penu inox, barska oprema. ima ih bez drske i mogli bi ti odgovarati.
Skyhighatrist Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 (edited) To je čaša, nije šolja :lolol:Nikad video ništa slično, a imam staža u školskim/rekreativnim/studentsko/odmarališnim restoranima...Ovo ti više liči na nešto za mleko za kapućino i sl...Edit: Kasnim... Edited March 3, 2013 by historian
gospa buba Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 (edited) Te emajlirane sa uvetom proizvodi Metalac i danas dan. Skokni do InterexaПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2znam al nisu starinske Edited March 3, 2013 by thermal bug
Frank Pembleton Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 verovatno kao posuda za "mutilicu" za kafice...
renne Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 znam al nisu starinske Pa što moraju da budu starinske? Obij email ako je u tome fazon :)Послато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
gospa buba Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 (edited) Pa što moraju da budu starinske? Obij email ako je u tome fazon :)Послато са GT-N7100 користећи Тапаток 2to mi je drugi veliki problem, da ischvrkam neshto od iljadu dinara po komadu, neka hvala.ali oblik sholje nije odgovarajuci, mada su slatke. ja bih one oble, sto je jedna prababa imala bordo sa belom shtraftom, a druga belo sa plavom shtraftom ^_^ali i ove daboviceve varijante su inspirativne, da iskopam bunar u bloku pa da pijem ladnu vodu .elem, javljaj dabovicu, vremenom. Edited March 3, 2013 by thermal bug
yolo Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 kad budem isao u indiju sledece godine, donecu ti. to tamo ima u svakom kiosku
Recommended Posts