duda Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 prednosti plina su ogromne....+ milionja više i ne umem da kuvam na struju.obzirom da sam uglavnom na relaciji između šporeta i kompa (tj. radnog mesta), dešava mi se ponekad da mi jelo iskipi, zato se nisam opredelila za ravnu ploču nego za onu klasičnu, udubljenu. meni ok.Ovo ce ti trebatiimam, samo nije baš neki poznat brend, valjda će da posluži
aram Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 +meleon za plinjedina mana je ako nije ugradjen, pa moras imati mesto za bocu, plus se akati s njom povremeno.
assück Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 + ako zivis na poslednjem spratu zgrade bez lifta, a babo donio plinske boce :(
Venom Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 Koristio sam u septembru redovno plin i to je bilo jedno fino iskustvo. Ranije smo ga imali gajbi, ali je moje u jednom trenutku pocelo da mrzi da menjaju boce i jebiga. Tad sam ionako samo jaja przio.Nego da, tip za kitchen appliance: ne treba biti lenj i koristiti stapni mikser za pravljenje pire krompira. Osim ako necete krompir sline umesto pirea.
duda Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 što mi se sviđa ovaj komplet ... kakva bi me ovde inspiracija za kuvanje u'vatila
renne Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 ne treba klavir, ali u ovakvu kuhinju fliper pod obavezno
Caligula Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 (edited) što mi se sviđa ovaj komplet ... kakva bi me ovde inspiracija za kuvanje u'vatila Auuu Edited December 3, 2012 by CowBoy
gospa buba Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 (edited) što mi se sviđa ovaj komplet ... kakva bi me ovde inspiracija za kuvanje u'vatilauh. teshka situacija. mene taj prostor mami da pushtim naglas headse, heklam neshto i pijem kafe. i da frendica dovede kera da jurca okolo sa decama. i nishta da se ne radi. neb ja tu skuvala ni nishta, samo bih premeshtala te teglice tamo vamo, da sve bude lepo ko na sliki. izgleda da je kujna mog zivota tesna. ako bi bila ovako velika, morala bi biti u podrumu, onda bi valjalo ^_^neg da pitam. koja je fora majkeim da se koriste mlinovi za biber velichine noge od stola??? :o :isuse:gledam po televizoru, kao neshto secka, prchka, mesha, a onda isuche gelender od meter ipo i kao biberi... helou... ako neko ima objashnjenje sa zupchanicima i prenosom, mojne! ^_^ Edited December 4, 2012 by thermal bug
hefestus Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 gledam po televizoru, kao neshto secka, prchka, mesha, a onda isuche gelender od meter ipo i kao biberi... helou... ako neko ima objashnjenje sa zupchanicima i prenosom, mojne! ^_^Jel muski ili zenski kuvar?
gospa buba Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 (edited) Jel muski ili zenski kuvar?pa gde si ti posho? :lolol:edip. mushki kuvar na 24h kujni, onaj 1 naduvenko ^_^ Edited December 4, 2012 by thermal bug
hefestus Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 (edited) Znao sam :lol:edit. tog naduvanog ne znam. Edited December 4, 2012 by hefestus
Recommended Posts