Zverilla Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 (edited) davala sam pare za bosh, krupps, trt-mrt za skupe pare i na kraju se najbolje od svih pokazao ovaj. tri godine and counting, ne menja ukus, cistim ga jednom u dva meseca zbog kamenca, ali to zato sto sam paranoicna. jedino sto nema mlin, ali dokle god su tu mama i sin sto donose lavazzu iz segedina za 350 dindzi, nema ni potrebe. kad zagusti, kokijev espreso je sasvim dobar. probavala sam i fensi i jeftine mlevene kafe, drndam ga bar pet-sest puta dnevno, jedino sto ne pravim penu za kapucino, ne pijem.da, ovi sto nisu potpuni automati su uglavnom u toj cenovnoj klasi i sa tim odlikama.ja imam ovaj, pravi super kafu, jedino sto je glasan u pizdu materinu (narocito ako se koristi sa laganijim soljicama)al kolko videh, on je gledao kompletan automat, sa sve mlina, sto se sam cisti, itd.@simovic pogledaj i delonghi/saeco, nijesu losi(bar na osnovu mog iskustva sa ovim, i sestrinog sa automatskim saecom) Edited November 16, 2012 by Zverilla
yolo Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 ne valja u rerni, potpare se i zbrockaju. meso postane previse mekano, kao da su skuvane. mislim ako cemo da cepamo dlaku.
gospa buba Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 necemo nishta da cepamo, pojeshcemo sve ^_^kazem ti, malo paznje oko temperature i vremena (a i kvaliteta paprike), i bude sasvim dobro. mislim, alternativno mogu da zalozim ispred zgrade, ne bih bila jedina, ali nije mi ni to :P
Skyhighatrist Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 @paprikarijel probao neko da ih pece u rerni sa grilom? meni tako najbrze/najefikasnije, doduse ja bas retko pecem paprike, moguce da nisam merodavna. ja brate sestro i mater mi, sve u rerni, nije ni gril obavezan. ja samo pazim na temperaturu i vreme, a i to ako pustim onaj vrntilator™ da razduvava vazduh po objektu...+1Grill + turbo fan radi pos'o, ali mora se pazi na vreme, i pitchwaiz je kad krenu paprike da pucaju i cure, zato se i interesujem tol'ko oko cuskopeka
yolo Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 meni uvek cure u rerni. umeju ove sa losim vrhom da procure i u cpeku ali retko, 1 u 20
renne Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 ja često pekao u rerni, na malo manjoj vatri i ispadnu extra
cmrlj Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 ne valja u rerni, potpare se i zbrockaju. meso postane previse mekano, kao da su skuvane. mislim ako cemo da cepamo dlaku.ovo ti ne vazi za gril, meni ispadnu ko da sam ih na ringli pekla.
kud u maglu Simoviću Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 ovo imam vec dvadesetak godina, i danas se prodaje u manje-vise nepromenjenom obliku, za mene je to best buy.de ovo u .rs ima za 300, našao sam jedan Gaggia kućni model i cena mu je oko 550?
kud u maglu Simoviću Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 :(jel ima danas neka dobra vest
kud u maglu Simoviću Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 (edited) ahahahah Edited November 16, 2012 by kud u maglu Simovicu
duda Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 trenutno na rasprodaji mnogo zanimljivih aplajensa.pod uslovom da imate nekoga u it, fr ili de da vam to i donese <_<
Čutura Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 uf sto mrzim kad ovakvi sajtovi traze registraciju, ok ako hoces da kupis, al samo za gledanje
duda Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 ja ulazim preko naloga jedne svoje prijateljice koja živi u it.nisam znala da je problem registracija
Recommended Posts