cmrlj Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 odlican, odlican, vazno je imati rostilj za poneti :Dnego, kad smo kod ludila, nagradno pitanje, cemu sluzi moja nova kuhinjska masina?
Zverilla Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 tobogan za pomfrit dok se spusta ka vreloj masti?
Skyhighatrist Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 Makina za rolanje sarmica od zelja?Ćevap maker?Cannelloni stuffer?
cmrlj Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 (edited) :0.6:masina za motanje sarme, bravo :)http://www.youtube.com/watch?v=AHgi1u_QtsY Edited September 4, 2012 by cmrlj
yolo Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 imam:)i od iste firme list od vinove loze, vakumiran. ako oces poklon javi, mene to jezivo smara, to je za osobe sa ozbiljnim psihickim poremecajima od kojih ne patim
cmrlj Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 (edited) o majku mu, moracu novo, gluplje sokocalo da nabavljam :D hvala, imam lozu da je obrstim, a i ne lozim se nesto na te sarmice. zrtva sam marketinga, na prodavnici pisalo imamo masine za pravljenje sarmi, nisam mogla da odolim. kad ako se nakanim da je upotrebim, prvi na listi mi je cigar burek. ko zna, mozda se primim pa mi sva hrana ubuduce postane rolana, mora da postoji nacin da se urolaju arabjate :D Edited September 5, 2012 by cmrlj
yolo Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 cekaj, bila si vo istanbul ili si kupila ovde? nisam to nikad video kod nas...
Zverilla Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 carski!kucna masina za secernu vunu (a radi i na bombone, sto je jos bolje)
Recommended Posts