Jump to content

Kitchen Appliances

Featured Replies

gde ima da se kupi kalup za hleb, pravougaoni?

• Replies 3.5k
  • Views 317.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Haralampije
    Haralampije

aj da metem i ovde  treba mi ovakva majca, stomak vec imam   

• probaj nesto sama da skuvas, da vidis sta se desava    

• *edited by mod
    *edited by mod

Stiglo pojačanje.   Sada još da iskoristim ovo blago zahlađenje i da odlučim šta da stavim za svečano porinuće...

Posted Images

dajte neke preporuke za noževe

Neka valjana keramika. Amputacije su iznenadne, vodi računa.
a pa to je idealno, komande su dole.
Taman mi stane ona šerpa od 45 litara za ajvar sa vrganjima, založim sve ringle i udri. :wub:
gde ima da se kupi kalup za hleb, pravougaoni?
u supermarketima. viđala sam i u merkuru a i u limarskim radnjama u sarajevskoj i na bulevaru.
oprez sa zenama u kuhinji. ja sam jednom ovo dobila i izbezumljeno gledala pousavajuci da shvatim cemu sluzi. mislila sam da se na tome actually przi da se ne bi natapalo u ulju :0.6: (truestory).
a onda si skapirala da je to zapravo za badminon u parkicu ;)
u supermarketima. viđala sam i u merkuru a i u limarskim radnjama u sarajevskoj i na bulevaru.
hvala, proveriću sutra na bulevaru...
u Srbiji, nemoguća misija. Lično koristim neke iz Zepterovog kompleta koji je stigao kao poklon uz posudje. Kao glavni nož u kući se koristi nož pokojnog dede, kuvara, koji mu je napravio neki zemljak iz Prokuplja pre pola veka. Ako budeš išao skoro u Beč, ili neko koga možeš da maltretiraš, ima u Marijahilfeštrase neka radnja koja valja raznorazna sečiva, pa i noževe sjajnog kvaliteta.
tja...sto kaze covek, nije lako. ja koristim Berghoff nozeve, veoma sam zadovoljan, ali te firme kod nas vise nema.no, pokusaj u Tehnomaniji. imaju neke nozeve iz Solingena, video sam uzivo kako izgledaju i nisam nezadovoljan tezinom, balansom i materijalom.

ja koristim ovu seriju preopasni noževi

@dabovic hvala, nisam ni znao da se tehnomanija bavi prodajom nozeva@rennedi da ih pazarim ?

cek, sta je bilo sa onim keramickim nozevima o kojima je pisala flufferka?

@rennedi da ih pazarim ?
Ja naručio online, nisam ih nigde našao kod nas

ja moj kyocera santoku koristim samo za povrce i za to je savrsen ( ne postoji sprava kojom bi se sitnije iseckao luk, npr) , sto se mesa tice i ne bas toliko, nezan mi je nekako.