dig_chohano Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 dajte neke preporuke za noževeNeka valjana keramika. Amputacije su iznenadne, vodi računa.
Skyhighatrist Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 a pa to je idealno, komande su dole.Taman mi stane ona šerpa od 45 litara za ajvar sa vrganjima, založim sve ringle i udri.
mammy two shoes Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 gde ima da se kupi kalup za hleb, pravougaoni?u supermarketima. viđala sam i u merkuru a i u limarskim radnjama u sarajevskoj i na bulevaru.
Zverilla Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 oprez sa zenama u kuhinji. ja sam jednom ovo dobila i izbezumljeno gledala pousavajuci da shvatim cemu sluzi. mislila sam da se na tome actually przi da se ne bi natapalo u ulju :0.6: (truestory).a onda si skapirala da je to zapravo za badminon u parkicu ;)
teacher Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 u supermarketima. viđala sam i u merkuru a i u limarskim radnjama u sarajevskoj i na bulevaru.hvala, proveriću sutra na bulevaru...
kud u maglu Simoviću Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 dajte neke preporuke za noževeu Srbiji, nemoguća misija. Lično koristim neke iz Zepterovog kompleta koji je stigao kao poklon uz posudje. Kao glavni nož u kući se koristi nož pokojnog dede, kuvara, koji mu je napravio neki zemljak iz Prokuplja pre pola veka. Ako budeš išao skoro u Beč, ili neko koga možeš da maltretiraš, ima u Marijahilfeštrase neka radnja koja valja raznorazna sečiva, pa i noževe sjajnog kvaliteta.
Аврам Гојић Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 dajte neke preporuke za noževetja...sto kaze covek, nije lako. ja koristim Berghoff nozeve, veoma sam zadovoljan, ali te firme kod nas vise nema.no, pokusaj u Tehnomaniji. imaju neke nozeve iz Solingena, video sam uzivo kako izgledaju i nisam nezadovoljan tezinom, balansom i materijalom.
Lezilebovich Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 @dabovic hvala, nisam ni znao da se tehnomanija bavi prodajom nozeva@rennedi da ih pazarim ?
yolo Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 cek, sta je bilo sa onim keramickim nozevima o kojima je pisala flufferka?
renne Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 @rennedi da ih pazarim ?Ja naručio online, nisam ih nigde našao kod nas
zorglub Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 (edited) cek, sta je bilo sa onim keramickim nozevima o kojima je pisala flufferka?Evo ih, na 6:10http://www.youtube.com/watch?v=JFnT5INymiY&t=6m10s Edited August 14, 2012 by zorglub
Čutura Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 ja moj kyocera santoku koristim samo za povrce i za to je savrsen ( ne postoji sprava kojom bi se sitnije iseckao luk, npr) , sto se mesa tice i ne bas toliko, nezan mi je nekako.
Recommended Posts