Jump to content
IGNORED

Kitchen Appliances

Allegra

Recommended Posts

Posted

tjah... da. sve mi ovo pada na pamet, a dobio sam i par saveta sa strane.ići će sve negde na stručno struganje i čiščenje, a posle natenane momačko paljenje. ne znam drugo.samo što će da sačeka malo. sad ću da namastim i umotam u papir, pa nek stoji dok ne zaladi, a je ne uhvatim vremena.

Posted

ako ima neka dobra duša da mi donese ovo iz Maroka

post-3861-1343571878865.jpg

Posted
ako ima neka dobra duša da mi donese ovo iz Maroka
Pa jel to mora iz maroka?Mislim da sam vidjao neku fensi-smensi varijantu tefala ili nekog drugog samo je dimnjak od stakla...
Posted

da, ima tefalovo neko slično čudo-mudo

Posted

ja videla skoro istu stvar na limunDU. mislim da je bila bakarna.

Posted

tažin je tažin i ne može biti bakarni,stakleni niti teflonski mora biti zemljani,glazirani i iz Maroka <_<

Posted

prodaje se pun kurac po holandiji, ali mi imamo veliku marokansku manjinu. vidim da je dobro zastupljen i na amazonu, mozda mozes da narucis?

Posted
prodaje se pun kurac po holandiji, ali mi imamo veliku marokansku manjinu. vidim da je dobro zastupljen i na amazonu, mozda mozes da narucis?
jeste!!bravo betty,sad pogledala na amazonu i vaistinu ih ima pristojan izbor..hvala! :)
Posted

oprostite, a gde vi drzite tih milion svaka-za-po-jedno-posebno-jelo serpi?

Posted

ja na policama ukupne duzine 3 metra, i u unutrasnjim elementima (zemlja i gvozdje napolju, emajl, teflon itd unutra)

Posted

ja više i ne znam gde šta držim <_< .šesnaj'st miksera i još toliko različitih gvožđa, glina, delimana ... po kujni, ostavi, garaži ...

Posted

Cini mi se da je skupljanje markica malo ekonomicniji hobi u smislu prostora :)

Posted
oprostite, a gde vi drzite tih milion svaka-za-po-jedno-posebno-jelo serpi?
u zajednickoj forumskoj kuhinji. a ti?ivy, nema na cemu. amazon i mene cesto prijatno iznenadi.
Posted
u zajednickoj forumskoj kuhinji. a ti?
mene pomisao na tolike i takve serpe cini anksioznom: gde ih smestiti, jesu li kabaste/teske, kako ih onda oprati, mnogo je misli sto mi srecu kvare. imam minimalisticki pristup, serpi koliko mi treba, a ne treba mi mnogo, jer sam kuvarica teoreticarka, citam kuvare i gledam slike, to mi dosta, ko tilu ojlenspigelu.
  • 2 weeks later...
Posted

Došlo vreme za novi šporet.Jel' ima nekih dos and don'ts preporuka, u smislu mojne ove staklokeramičke ploče, riknjavaju a skupo se opravljaju, zajebi touch kontrole i slično?