banatjanin Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 tjah... da. sve mi ovo pada na pamet, a dobio sam i par saveta sa strane.ići će sve negde na stručno struganje i čiščenje, a posle natenane momačko paljenje. ne znam drugo.samo što će da sačeka malo. sad ću da namastim i umotam u papir, pa nek stoji dok ne zaladi, a je ne uhvatim vremena.
Frank Pembleton Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 ako ima neka dobra duša da mi donese ovo iz MarokaPa jel to mora iz maroka?Mislim da sam vidjao neku fensi-smensi varijantu tefala ili nekog drugog samo je dimnjak od stakla...
duda Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 ja videla skoro istu stvar na limunDU. mislim da je bila bakarna.
ivy Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 tažin je tažin i ne može biti bakarni,stakleni niti teflonski mora biti zemljani,glazirani i iz Maroka <_<
betty Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 prodaje se pun kurac po holandiji, ali mi imamo veliku marokansku manjinu. vidim da je dobro zastupljen i na amazonu, mozda mozes da narucis?
ivy Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 prodaje se pun kurac po holandiji, ali mi imamo veliku marokansku manjinu. vidim da je dobro zastupljen i na amazonu, mozda mozes da narucis?jeste!!bravo betty,sad pogledala na amazonu i vaistinu ih ima pristojan izbor..hvala! :)
cmrlj Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 oprostite, a gde vi drzite tih milion svaka-za-po-jedno-posebno-jelo serpi?
Аврам Гојић Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 ja na policama ukupne duzine 3 metra, i u unutrasnjim elementima (zemlja i gvozdje napolju, emajl, teflon itd unutra)
duda Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 ja više i ne znam gde šta držim <_< .šesnaj'st miksera i još toliko različitih gvožđa, glina, delimana ... po kujni, ostavi, garaži ...
Аврам Гојић Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 Cini mi se da je skupljanje markica malo ekonomicniji hobi u smislu prostora :)
betty Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 oprostite, a gde vi drzite tih milion svaka-za-po-jedno-posebno-jelo serpi?u zajednickoj forumskoj kuhinji. a ti?ivy, nema na cemu. amazon i mene cesto prijatno iznenadi.
cmrlj Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 u zajednickoj forumskoj kuhinji. a ti?mene pomisao na tolike i takve serpe cini anksioznom: gde ih smestiti, jesu li kabaste/teske, kako ih onda oprati, mnogo je misli sto mi srecu kvare. imam minimalisticki pristup, serpi koliko mi treba, a ne treba mi mnogo, jer sam kuvarica teoreticarka, citam kuvare i gledam slike, to mi dosta, ko tilu ojlenspigelu.
Skyhighatrist Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 Došlo vreme za novi šporet.Jel' ima nekih dos and don'ts preporuka, u smislu mojne ove staklokeramičke ploče, riknjavaju a skupo se opravljaju, zajebi touch kontrole i slično?
Recommended Posts