kud u maglu Simoviću Posted July 20 Posted July 20 13 minutes ago, svashtabezneshto said: sad sam probala nešto sa skinem i iz nekog razloga neće, nije mi se to pre dešavalo a ne vidim da na forumu neko prijavljuje problem (calibre za konvertovanje mi je radio fantastično, prebacivanje na cindle ili mejlom, jednostavnija varijanta, ili u documents folder na kindlu, odatle se i briše) našao sam nešto na pirate bay, al ide kilavo al džaba kad ga ne vidim na kompu
svashtabezneshto Posted July 20 Posted July 20 kad skineš na komp, konfertuješ u željeni format, nakači na mejl na koji je registrovan kindl, pa ga odatle svuci. nije neophodna veza sa kompom
kud u maglu Simoviću Posted July 20 Posted July 20 (edited) komplikacija, registrovan je na tuđi mail cimaću darodavca da se potrudi i pronađe kabl e prekomplikovano bi bilo, skidam 11 fajlova svaki je veći od 3.5gb našao sam na ebay 11€ kao original Edited July 20 by kud u maglu Simoviću
kud u maglu Simoviću Posted July 24 Posted July 24 dobio navodno original kabl i neće da se poveže boga nema
Baldrick S. Posted July 24 Posted July 24 28 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: dobio navodno original kabl i neće da se poveže boga nema Menjao usbove? (Tj. Šarao da vidiš da li drugi rade?) Idi u settings u Kindle pa vidi da li ima neku opciju za povezivanje, tipa da se obeleži "usb transfer" a ne "charging"?
kud u maglu Simoviću Posted July 24 Posted July 24 sve isprobao nema i settingsu ništa što bi ukazivalo na transfer(ovo je valjda četvorka)
Baldrick S. Posted July 24 Posted July 24 5 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: sve isprobao nema i settingsu ništa što bi ukazivalo na transfer(ovo je valjda četvorka) Jebemliga, ako ti google ne pomogne niko neće. Kad središ Kindle ako oćeš kolekciju knjiga na srpskom viči pa ću ti sharujem nekako (mada treba da se provuku kroz neki program zarad konverzije u kindle file, al to moze fajl po fajl i online, nije frka)
kud u maglu Simoviću Posted July 24 Posted July 24 to sam našao, al sam blizu da ga vratim darodavcu pokušaću još preko maila da pošaljem, a pre toga da ga provučem kroz kalibre jebo kindle
kud u maglu Simoviću Posted July 24 Posted July 24 a ako šaljem pdf preko maila koliko mu treba da prebaci negde sam pročitao da to ume da potraje
Baldrick S. Posted July 24 Posted July 24 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said: a ako šaljem pdf preko maila koliko mu treba da prebaci negde sam pročitao da to ume da potraje Pa ono, zavisi dal koristis dialup il si se modernizovao Pdfovi 2-3 megabajta, stigne ko da si poslao "poyy". 1
kud u maglu Simoviću Posted July 24 Posted July 24 znači ovaj kindl ide na roptarnicu povijesti hvala na trudu
askeladden Posted August 20 Posted August 20 Ja se lozio da ga kupim si za roundjendan,ali citam da je malte ne gotovo sa kindle?
kud u maglu Simoviću Posted August 20 Posted August 20 On 24. 7. 2024. at 23:27, Baldrick S. said: Pa ono, zavisi dal koristis dialup il si se modernizovao Pdfovi 2-3 megabajta, stigne ko da si poslao "poyy". pitanje je bilo zato što na domicijalnom mailu treba da se potvrde adrese sa kojih može da se šalju .pdf-ovi pa dok sam to regulisao radi kindl kao zmaj hvala na pomoći 1
askeladden Posted August 20 Posted August 20 34 minutes ago, Hamlet Strašni said: Otkud ti to? Citao neku recenziju gde tvrde da im je softverski deo los,mora da se restartuje svaki cas,nestaju naslovi sa free Amazona,ima bagove?
Recommended Posts