Svemir Zeka Posted April 13 Posted April 13 Jesam, pevala sam Burning down the house i rekli mi da sam super izvukla Davida Byrnea Isto 1
Sandradjer Posted April 13 Posted April 13 U Zeko, mi smo imali u skoli karaoke zurke bas bas odlicne. To si propustila Pevala sam naravno Dancing Queen Isto 1 1
Tpojka Posted April 13 Posted April 13 Nisam. Sumnjam da bi dobro i zvučalo. Jesam par puta kidnapovao klupski bas. Jesi li bio u Rumuniji?
Milosh76 Posted April 13 Posted April 13 U Temisvaru, mada planiram celu turu od 10-12 dana. Ulje na platnu ili grafika 1
Svemir Zeka Posted April 13 Posted April 13 Ne mogu da se odlučim. Više volim da crtam grafike, ali volim da kačim ulja. Koliko ste slika kupili u životu?
Sandradjer Posted April 14 Posted April 14 Jesu, sve Da li volis da jedes biskvit kolac, onaj najobicniji?
Shan Jan Posted April 14 Posted April 14 7 hours ago, Sandradjer said: Da li volis da jedes Da Koh ili tri lece?
Nikodije Posted April 14 Posted April 14 (edited) Samo koka kola od slatkiša Koja vam je omiljena pasivno- agresivna reč/rečenica? Moja je "druže..." Edited April 14 by Nikodije
Tpojka Posted April 15 Posted April 15 U posjetu divnim ljudima koji se uvijek obraduju kad nas vide. Kako si saznao za PPP?
Filozof manijak Posted April 15 Posted April 15 reko mi drugar za njega, posle sam saznao da je dobar Teacherov prijatelj Šta bi promenili na PPP-u?
Recommended Posts