Shan Jan Posted April 10 Posted April 10 Buba Ajkula ili Porse 911? 24 minutes ago, Svemir Zeka said: ali voće van sezone, pa pogotovo ono za koje se zna da se šprica svim i svačim, stvarno nije preporuka nijednog lekara. Voce se kupuje kad je najjeftinije, tad je i najsladje. 2
Serena Posted April 10 Posted April 10 55 minutes ago, Svemir Zeka said: Mogu da služim kao tester za procenu količine otrova u proizvodima Ja takodje od prve jagode koju sam pojela u Italiji iskocio mi plik na usni na mestu gde sam je dodirnula. 31 minutes ago, Shan Jan said: Ajkula ili Porse 911? Ni jedno ni drugo. Bicikl ili trotinet? 1
Milošica Posted April 10 Posted April 10 Da pričam i razumem engleski jezik. Koji strani jezik vam je omiljen?
Milosh76 Posted April 11 Posted April 11 Pametni do 50te max, mi ostali do smrti. Slane ili slatke palacinke 1
Klara Posted April 11 Posted April 11 Meni isto što i Nikodiju, ali sa više krema. A slane da budu malo ljutkaste i sa mnooogo kačkavalja. Kog borca ste najčešće birali u Mortal Kombatu?
Recommended Posts