Shan Jan Posted April 10 Posted April 10 Montevido. Nesto imam utisak da su ti urugvajci mnogo dojaja narod Koje mesto bi ste posetili u Juznoj Americi? 1
Svemir Zeka Posted April 10 Posted April 10 18 minutes ago, Milosh76 said: Koji grad bi posetili u Juznoj Americi? 1. Rio 2. Buenos Aires 3. Lima 16 minutes ago, Shan Jan said: Koje mesto bi ste posetili u Juznoj Americi? Joj ja ovo pročitala da je u Africi, jer je već bilo
Milosh76 Posted April 10 Posted April 10 14 minutes ago, Sandradjer said: Asmara Koji je najlepsi grad na svetu? RIM 1 minute ago, Serena said: Belgrado? Volite li miris jorgovana? Da Koji parfem koristite? 1
Tpojka Posted April 10 Posted April 10 Code. Da li bi voljeli znati koji parfem je vrijedan poslaničkog mandata?
Shan Jan Posted April 10 Posted April 10 (edited) Uh, nemoj to da me pitas, ima ih vise, kako sam kad raspolozen: Dior Sauvage, Club De Nuit (nisam hteo da se ispruzim za Aventus Creed), Givenchy Gentlemen (imam dva, nisam siguran koji je koji), Acgua Di Gio... ima ih jos ali ove najvise koristim. Kupio bih jos al me sramota @Sandradjer gde ces u Eritreju, ona je u gorem stanju od Severne Koreje. @Tpojka ne Koji vam je omiljeni parfem na osobi drugog pola? Edited April 10 by Shan Jan
Serena Posted April 10 Posted April 10 5 minutes ago, Milosh76 said: Koji parfem koristite? L'eau Kenzo 3 minutes ago, Tpojka said: Da li bi voljeli znati koji parfem je vrijedan poslaničkog mandata? Ne razumem pitanje 2 minutes ago, Shan Jan said: Koji vam je omiljeni parfem na osobi drugog pola? Acqua di Gio Da li brinete dok perete zube sta sve iz paste upije zona ispod jezika
Sandradjer Posted April 10 Posted April 10 (edited) Zbog nadmorske visine Ne znam za parfem. Volim prirodni miris koze najvise Kad si se poslednji put vacario/vacarila u GSP-u? Edited April 10 by Sandradjer 1
Tpojka Posted April 10 Posted April 10 Just now, Serena said: Ne razumem pitanje Spoiler Ima decenija. Spremaš li veliko spremanje za vikend?
Svemir Zeka Posted April 10 Posted April 10 26 minutes ago, Sandradjer said: Ne znam za parfem. Volim prirodni miris koze najvise 27 minutes ago, Sandradjer said: Kad si se poslednji put vacario/vacarila u GSP-u? Jel mora gradski ili može prigradski 3
Recommended Posts