Svemir Zeka Posted April 5 Posted April 5 Ne volim prvi maj.... Da li vas je strah ovih praznika ove godine...
Serena Posted April 5 Posted April 5 Ne, a sto bi trebalo biti? Da li vam je nakon prelezane korone ostao strah od boravka u zatvorenom prostoru sa vise ljudi?
Shan Jan Posted April 5 Posted April 5 Ne, ali mi je ostao strah od mojih starih kad zakace bolestinu neku Da znate da ce te ziveti jos samo 6 meseci, sta bi ste uradili?
LaLinea Posted April 5 Posted April 5 Morbidno pitanje. Dala bih otkaz, provodila vreme sa porodicom i prijateljima, dosta bih i putovala. Da mozete da menjate nesto sto posedujete za nesto sto zelite, sta bi to bilo?
Klara Posted April 5 Posted April 5 Dala bih ove dve moje preostale palačinke sa džemom od jagoda za neke poljupce, kreten. A ozbiljno, dala bih sve svoje za oporavak jedne drage osobe. Može isto, sviđa mi se pitanje. <3 2
Sandradjer Posted April 5 Posted April 5 Dala bih nesto ako je nekome potrebno. Dobila bih isto tako. Bas ne znam za sta da se uhvatim sa ovim pitanjem Da li soavas na ledjima, stomaku ili na strani? 1
Svemir Zeka Posted April 5 Posted April 5 2 hours ago, Serena said: Ne, a sto bi trebalo biti? Pa eto, ja se bojim imitatora.... 1
Svemir Zeka Posted April 5 Posted April 5 2 minutes ago, Filozof manijak said: Flašu Rakija pre doručka ili bendžos pre spavanja? Bendžos ujutru, uveče vino Da li ste nekad mešali tablete i alkohol?
Svemir Zeka Posted April 5 Posted April 5 1 hour ago, LaLinea said: Da mozete da menjate nesto sto posedujete za nesto sto zelite, sta bi to bilo? Život
Shan Jan Posted April 5 Posted April 5 Just now, Svemir Zeka said: Bendžos ujutru, uveče vino Da li ste nekad mešali tablete i alkohol? Ne i nemoj. Tj. mozes antidepresive i alkohol, bice ti lose al to je to. Ovi za smirenje i alkohol moze covek da rikne.
Svemir Zeka Posted April 5 Posted April 5 2 hours ago, Shan Jan said: Da znate da ce te ziveti jos samo 6 meseci, sta bi ste uradili?
Recommended Posts