Tpojka Posted March 29 Posted March 29 Dobro si to opisala u prvoj rečenici. Trošim vrijeme na provod sa dragim ljudima (tako ga manje ostane za eventualnu nervozu; win-win). U kojoj mjeri ste znatiželjni a do koje analitični? 1
Svemir Zeka Posted March 29 Posted March 29 (edited) "Prijatelj služi da kad mu je dobar dam, a tebi loš, i njemu pokvariš dan" Tako ja kad se probudim nervozna, raspaučim po prijatelju, popizdi i meni bude lakše 5 minutes ago, Tpojka said: Dobro si to opisala u prvoj rečenici. Trošim vrijeme na provod sa dragim ljudima (tako ga manje ostane za eventualnu nervozu; win-win). U kojoj mjeri ste znatiželjni a do koje analitični? Bila sam i jedno i drugo, sad samo hleba i igara Brinete li se zbog budućnosti? Edited March 29 by Svemir Zeka
Nikodije Posted March 29 Posted March 29 Nisam sklon da pasivno brinem, a "briga zbog budućnosti" je eklatantan primer pasivne brige Isto
Svemir Zeka Posted March 29 Posted March 29 Brinem jer ne znam kako da je koncipiram. Previše verujem u ličnu odgovornost, nikako u sudbinu Sledeći nema nikad nesanicu.
Nikodije Posted March 29 Posted March 29 Nemam nesanicu, ali imam umor jer moja dva omiljena doba dana su noć i rano jutro, a to je u koliziji Isto
booyaka Posted March 30 Posted March 30 Nemam nesanicu, jutro volim samo u proleće/leto, a nikad ne legnem previše kasno (osim kad gledam NBA) Sledeći će imati dinamičan vikend, ispunjen aktivnostima u kojim uživa
Milosh76 Posted March 30 Posted March 30 Da, koristim lep vikend i pomeranje vremena Danas Kragujevac i Sumarice, uvece vidjanje sa drugarom koji je dosao iz inostranstva. Sutra Krupanj i okolina Isto
Leia Posted March 30 Posted March 30 Kakav sad sledeći, kakvo je ovo skrnavljenje topika? Da li je aktivan vikend precenjen?
booyaka Posted March 30 Posted March 30 Imam neke obaveze, za par sati sam napolju. Da li još uvek imate fiksnu telefonsku liniju?
Tpojka Posted March 30 Posted March 30 Volim vikendom odspavati. Dvije. Ne javljam se na te telefone. Trpaš li šećer u kafu?
Klara Posted March 30 Posted March 30 Da, da. Da li u Srbiji žene rade kao poštari? Ili negde u svetu? Pade mi na um kad sam videla neki hrvatski šou sa poštaricom.
Ras Posted March 30 Posted March 30 Žene se preruše u poštare kada su poklade, ne znam da li se to računa? Sledeći se bar jednom upišao skidajući mornarske pantalone? 1
Recommended Posts