March 29, 20241 yr Dobro si to opisala u prvoj rečenici. Trošim vrijeme na provod sa dragim ljudima (tako ga manje ostane za eventualnu nervozu; win-win). U kojoj mjeri ste znatiželjni a do koje analitični?
March 29, 20241 yr "Prijatelj služi da kad mu je dobar dam, a tebi loš, i njemu pokvariš dan" Tako ja kad se probudim nervozna, raspaučim po prijatelju, popizdi i meni bude lakše 5 minutes ago, Tpojka said: Dobro si to opisala u prvoj rečenici. Trošim vrijeme na provod sa dragim ljudima (tako ga manje ostane za eventualnu nervozu; win-win). U kojoj mjeri ste znatiželjni a do koje analitični? Bila sam i jedno i drugo, sad samo hleba i igara Brinete li se zbog budućnosti? Edited March 29, 20241 yr by Svemir Zeka
March 29, 20241 yr Nisam sklon da pasivno brinem, a "briga zbog budućnosti" je eklatantan primer pasivne brige Isto
March 29, 20241 yr Brinem jer ne znam kako da je koncipiram. Previše verujem u ličnu odgovornost, nikako u sudbinu Sledeći nema nikad nesanicu.
March 29, 20241 yr Nemam nesanicu, ali imam umor jer moja dva omiljena doba dana su noć i rano jutro, a to je u koliziji Isto
March 30, 20241 yr Nemam nesanicu, jutro volim samo u proleće/leto, a nikad ne legnem previše kasno (osim kad gledam NBA) Sledeći će imati dinamičan vikend, ispunjen aktivnostima u kojim uživa
March 30, 20241 yr Da, koristim lep vikend i pomeranje vremena Danas Kragujevac i Sumarice, uvece vidjanje sa drugarom koji je dosao iz inostranstva. Sutra Krupanj i okolina Isto
March 30, 20241 yr Kakav sad sledeći, kakvo je ovo skrnavljenje topika? Da li je aktivan vikend precenjen?
March 30, 20241 yr Imam neke obaveze, za par sati sam napolju. Da li još uvek imate fiksnu telefonsku liniju?
March 30, 20241 yr Volim vikendom odspavati. Dvije. Ne javljam se na te telefone. Trpaš li šećer u kafu?
March 30, 20241 yr Da, da. Da li u Srbiji žene rade kao poštari? Ili negde u svetu? Pade mi na um kad sam videla neki hrvatski šou sa poštaricom.
March 30, 20241 yr Žene se preruše u poštare kada su poklade, ne znam da li se to računa? Sledeći se bar jednom upišao skidajući mornarske pantalone?