Milosh76 Posted March 28 Posted March 28 Lav Kad biste imali kucnog pauka i paucicu, kako biste ih zvali? 1
Shan Jan Posted March 28 Posted March 28 Ne Da li imate strah od brzih malih glodara, aka miseva i pacova?
Svemir Zeka Posted March 28 Posted March 28 Nemam fobiju, imam prirodnu reakciju gađenja Da li imate više agora ili klaustrofobiju? 1
Klara Posted March 29 Posted March 29 Nemam nijednu. Koje ime za nečijeg kućnog ljubimca vam je bilo najsmešnije?
Filozof manijak Posted March 29 Posted March 29 Aćim, patuljasti pinč Ružičasti flamingosi ili Bad taste?
Svemir Zeka Posted March 29 Posted March 29 Ne znam šta ti je to Nisam gledala Koje vam je dominantno raspoloženje od Nove godine naovamo?
Nikodije Posted March 29 Posted March 29 Na način da ne postavljam velika očekivanja ni od sebe ni od drugih i tako što umem da uživam u malim stvarima i da me baš briga šta ko misli, i svakako ćemo svi da umremo Isto
Klara Posted March 29 Posted March 29 (edited) Razgraničavam da li je nešto do mene i mogu li da utičem na to (da menjam) ili je do drugih. I kao Nikodije, uživanje u malim, (ne)običnim stvarima. Danas sam, recimo, bila van grada i satima posmatrala nebo, krošnje i pse kako se igraju. Posle mi se u prolazu nasmešilo nekoliko prolaznika, efekat crvenog karmina! : D Malo, možda smešno, ali dovoljno za lep dan i zaboravljanje svega što nervira. Može isto. 🍀 Edited March 29 by Klara
Recommended Posts