March 26, 20241 yr 36 minutes ago, Svemir Zeka said: Oralno-zavisni tip ličnosti. Fiksiran u prvoj godini života. Voli da jede, pije, trpa u usta, puši, večito zavistan od nečega (poroka) ili nekoga, u negativnoj strani ciničan, zajedljiv, sarkastičan, voli da ujeda. Verbalno jak. Isto .....
March 27, 20241 yr To je tipologija neka Frojdova, nisam fan...ali mi se oduvek sviđao opis, pronalazim se
March 27, 20241 yr 8 hours ago, Shan Jan said: Evo ovaj tip licnosti, sasvim korektan . Mislim da su mi miliji oni koji nisu u centru paznje, nisu bucni, ne sepure se. Da li ti vise odgovaraju brzi ljudi ili spori ljudi?
March 27, 20241 yr E jbg Sand Rider, meni uvek pricaju da volim da budem u centru paznje Hmmm... mozda vise brzi. I sam sam malo takav. Jel bi ste radije setali kroz pustinju gde povremeno naidjete na rascvetalu oazu ili isli ceo zivot po polju bez i jednog cveta?
March 27, 20241 yr @Shan Jan Ti si , kratko i jasno. Po polju bez ijedanog cveta jer je bolje ne znati sta je pescana oluja Isto pitanje, odlicno je
March 27, 20241 yr 6 minutes ago, Filozof manijak said: nije život što i poljem proći dalje Jel se kaze proci ili preci?
March 27, 20241 yr 5 hours ago, Shan Jan said: Hoce li padati vlast u Beogradu? To ne zavisi od njih. Mlijeko ili jogurt?