Shan Jan Posted March 26 Posted March 26 36 minutes ago, Svemir Zeka said: Oralno-zavisni tip ličnosti. Fiksiran u prvoj godini života. Voli da jede, pije, trpa u usta, puši, večito zavistan od nečega (poroka) ili nekoga, u negativnoj strani ciničan, zajedljiv, sarkastičan, voli da ujeda. Verbalno jak. Isto ..... 1 2
Svemir Zeka Posted March 27 Posted March 27 To je tipologija neka Frojdova, nisam fan...ali mi se oduvek sviđao opis, pronalazim se 1
Sandradjer Posted March 27 Posted March 27 8 hours ago, Shan Jan said: Evo ovaj tip licnosti, sasvim korektan . Mislim da su mi miliji oni koji nisu u centru paznje, nisu bucni, ne sepure se. Da li ti vise odgovaraju brzi ljudi ili spori ljudi?
Shan Jan Posted March 27 Posted March 27 E jbg Sand Rider, meni uvek pricaju da volim da budem u centru paznje Hmmm... mozda vise brzi. I sam sam malo takav. Jel bi ste radije setali kroz pustinju gde povremeno naidjete na rascvetalu oazu ili isli ceo zivot po polju bez i jednog cveta?
Sandradjer Posted March 27 Posted March 27 @Shan Jan Ti si , kratko i jasno. Po polju bez ijedanog cveta jer je bolje ne znati sta je pescana oluja Isto pitanje, odlicno je 1
Sandradjer Posted March 27 Posted March 27 6 minutes ago, Filozof manijak said: nije život što i poljem proći dalje Jel se kaze proci ili preci?
Tpojka Posted March 27 Posted March 27 Proći zvuči nonšalantnije a preći decidnije. Hoće li padati kiša? 1
Tpojka Posted March 27 Posted March 27 5 hours ago, Shan Jan said: Hoce li padati vlast u Beogradu? To ne zavisi od njih. Mlijeko ili jogurt?
Recommended Posts