Tpojka Posted March 19 Posted March 19 Jednom mi je stigao pogrešan broj obuće s SportDirect-a. Drugih problema nisam imao. Ne usudjujem se da preporučim. Da li je vama stiglo nešto pogrešno (broj/veličina/sam predmet) kupljeno online? 1
Serena Posted March 19 Posted March 19 Da ostecene cipele iz Bate. Da li ste nekad imali falsifikovanu novcanicu koju su vam oduzeli uz zapisnik.
Shan Jan Posted March 19 Posted March 19 Ne Koliko je najvise para koje ste nasli u svojim budzacima?
Klara Posted March 19 Posted March 19 (edited) Okej, sad želim da čujem celu priču o tome! @Serena Inače, ne, ali imali smo u kraju kasirku koja je obožavala da "proverava" da li je novčanica od 1000-2000 falsifikat. Okreće je ka suncu, važno drži u vazduhu, razvlači sa dva prsta, šuška uz uho...hvala bogu pa ne kupujemo u zlatnicima. 2) 50€ Šta treba da se desi da biste bili srećni? Edited March 19 by Klara 1
Filozof manijak Posted March 19 Posted March 19 Da drugi budu nesrećni. Psihodelici ili antidepresivi? 1
Shan Jan Posted March 19 Posted March 19 Antidepresivi. Dozivljavi od psihodelika nisu vredni losih stanja kroz koje prolazis. Kad ste osetili najveci strah u zivotu?
Svemir Zeka Posted March 19 Posted March 19 37 minutes ago, Klara said: Šta treba da se desi da biste bili srećni? Da nemam nadređene...kad budem radila skroz za sebe, rešiću se bede. Ako uspem... 31 minutes ago, Shan Jan said: Antidepresivi. Dozivljavi od psihodelika nisu vredni losih stanja kroz koje prolazis. Kad ste osetili najveci strah u zivotu? Kad sam čula užasnu vest a nisam znala o kome je reč, i kad me je 3.5.2023. pozvala novinarka da me pita o pucnjavi u školi. Koliki su vam kapaciteti da prevaziđete stresove? Da li vreme leči najveći deo? 1
Serena Posted March 19 Posted March 19 (edited) 1 hour ago, Klara said: Okej, sad želim da čujem celu priču o tome! @Serena U menjacnici u Srbiji mi otkrili jednu novcanicu od 50€ da je falsifikat, rekose mi da bi po zakonu trebali da naprave zapisnik i oduzmu mi je ali nisu posto sam im stara musterija. Kasnije sam je uvalila na pijaci u Hrvatskoj prodavcu nenormalno skupih bresaka. 57 minutes ago, Svemir Zeka said: Koliki su vam kapaciteti da prevaziđete stresove? Da li vreme leči najveći deo? Minimalni. Ne znam da li leci ili anestezira, ali bas puuuuuno vremena treba da prodje da bi se osecala bolje. Edited March 19 by Serena 1 1
Serena Posted March 19 Posted March 19 Pitanje zaboravila. Prolece na moje ili tvoje rame slece? Ima li djurdjevka?
Tpojka Posted March 19 Posted March 19 1 hour ago, Serena said: Ima li djurdjevka? Ima ljubičica i (cvjetova) breskvi. 1 hour ago, Serena said: Prolece na moje ili tvoje rame slece?
Serena Posted March 19 Posted March 19 Na moj prozor 🥰 procvetala mi visibaka Spoiler Da li ste nekad kao volonter ucestvovali u akciji spasavanja nakon elementarne nepogode? 2
Shan Jan Posted March 19 Posted March 19 Ne, cak ne mogu da se setim ni da sam volontirao ikad Sta smatrate svojim najvecim dobrim delom do sada?
Recommended Posts