Klara Posted March 13 Posted March 13 Od ponuđenog, okrugle. Ali bademast oblik mi je najnaj. Da li ujutru, kad se probudite, uključite prvo radio, tv ili se razbuđujete u tišini?
Shan Jan Posted March 13 Posted March 13 Ne razbudjujem se, cim otvorim oci ustajem iz kreveta. Da li uhvatite cesto sebe kako kontemplirate o bekoj situaciji, prolazite kroz neki buduci bitan razgovor, razmisljate o razvoju neke ideje ili neceg sto treba da uradite... i provalite da je proslo sat vremena i da kasnite 1
Max Morlock Posted March 13 Posted March 13 Ne. Uđeš, plivaš, nema da se kvasiš satima i stojiš u plićaku i čekaš plimu....
Shan Jan Posted March 13 Posted March 13 @Max Morlock to ti je razlika izmedju kreativaca punih ideja i onih koji zapravo rade
Serena Posted March 13 Posted March 13 (edited) Lep suncan dan, u daljini planinski vrhovi pod snegom. Da li dok kuvate nosite kecelju? Edited March 13 by Serena
Milosh76 Posted March 13 Posted March 13 Jesam, u januaru u Barseloni Da li vam radi kablovska sbb sada?
Sandradjer Posted March 13 Posted March 13 Nemam ja to, tako da ne radi Da li si zimogrozljiv/a gore (ramena) ili dole (noge)?
Svemir Zeka Posted March 13 Posted March 13 Ne gore. Vazda golo oko vrata. Mrzim rolke. Koga ste poslednjeg poljubili?
Filozof manijak Posted March 14 Posted March 14 Vučića u usta jel smatrate da je batina iz raja izašla, ili da ima dva kraja? 1
Serena Posted March 14 Posted March 14 Izasla zato sto joj tamo nije mesto Da li su vas nekad prevarili prilikom online kupovine
Klara Posted March 14 Posted March 14 Zasad nisu, ali uvek malo brinem kad biram nov sajt ili novog onlajn prodavca. :} Koji sajtovi su vam se pokazali kao najpouzdaniji za kupovinu? (meni je bc group na vrhu lestvice)
Recommended Posts