March 6, 201411 yr The Social Network kad sam gledao. Mislim da je to i jedini put... Isto, proširujem da može i koncert/predstava/neki treći showcase.
March 6, 201411 yr iz bijoskopa, nikad.... al sam zato Her gledala iz tri puta.. za svaku trechinu mi je trebala visednevna pauza.... misim da je ovo jedini film poslednjih godina na koj sam se bukvalno prisilila da gledam do kraja, samo zbog odlicnih kritika isto
March 6, 201411 yr sa jedne zvezdine prijateljske utakmice na pomoćnom terenu jer je pljuštala kiša i bilo hladno a ja nisam imao kišobran. isto
March 6, 201411 yr žipon ili podvezice? neodlučna sam. :) Kao klinka sam imala drugaricu čija je majka bila Francuskinja, i ona (drugarica, ne majka) nas je naučila igri "žipon ili pdvezice", gde je žipon pobeda devojčica a podvezice dečaka, u nekom suludom otimanju lopte i valjanju po školskom dvorištu, tada "pokockanog" kaldrmom. _______ Sa jednog promotivng skupa, kad je reč uzeo Vojislav Koštunica. isto
March 6, 201411 yr jašta je. Kol'ko dugo uspevate da čitate novine (gledate TV, ...) a da sočno ne opsujete? I pljunete!