Jump to content

pitam te pitas me

Featured Replies

ako se setis da pustis busilicu ... aj isto

• Replies 14.7k
  • Views 547k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lado Lelejac
    Lado Lelejac

Дом омладине, моји другари имали бенд, свирали сваки викенд. Да ли мислите да је Арам само незадовољан собом или је можда идеолошки острашћени духовни љотићевац? Мени је ближа прва могућност, сећам се

• Znam da je pitanje bilo lično, možda i previše lično za forum, i da za iskrene odgovore treba biti hrabar i izložiti sebe ranjivosti. Zato  za sve, pa i za buntovnog @Nikodije. : D   Dirljiv

• Filozof manijak
    Filozof manijak

Pustite čoveka da piše

Posted Images

aj isto
a: pa zanimljivija je recimo od one električne. čak i od svete stoliceq: najsegsi zanimanje

Ima na Discovery-ju neka što utvrđuje koje voće pluta a koje ne. E, ona.isto

kapetan enterprajza.najnesegsi zanimanj.

Um'etnice.isto

tetkicajesu veci jebaci bosanci ili dalmatinci?

a: bosanci.q: jesu l tvorci rena i stimpija na LSD ili na Tatulama?

ta tu lakoja je doza dovoljna?

Probaj pa šta bude, dža ili bu.Za koje stvorenje će se cow iz Cow & Chicken udati kad poraste?

pa za Ferdinanda razume se :)imate li vrt?

Leti na terasi posadi ovaj moj pravu junglu. Češate ili vas češaju?

a) ceskamo se moj papagaj Micko i ja uzajamnoq) ceskanje vs. masaza?

mislis cheshu? ili cheshljaju? :unsure: u svakom slucaju, tudja ruka svrab ne cese, niti kose ceslja, for that matter -_- moze masaza ako je thai, za ceskanje se golicam ^_^ hodate ili vas nose?

Edited by Leia

masaza(jel postoji erotsko ceskanje? tajlandsko ceskanje? ceskanje u 4 ruke?)kako od super krave postaje sveta krava?edit: a2: ne nose me ali me salju da se nosim

Edited by morgana

bice da niste spoznale cari erotskog ceskanja :blush:a) tako sto imlekova kravica ode u Indiju?q) omiljena maskota?