Jump to content
IGNORED

pitam te pitas me

3Mo

Recommended Posts

Posted

10.5koliko ste nezadovoljni svojim izgledom, skala od 1-10?

Posted

ih kurdi al si stog. ja negde oko 0.5koeficijent nezadovoljstva se nekako smanjivao tokom godina, iako nekih bogznakakvih promena na izgledu i nije bas biloisto

Posted

0 - prezadovoljan sam, jer mi se slaže sa karakterom.Koliko ste nezadovoljni izgledom svoje devojke/dečka (skala od 1 do 25, finije kalibrirana)?

Posted (edited)
0 - prezadovoljan sam, jer mi se slaže sa karakterom.Koliko ste nezadovoljni izgledom svoje devojke/dečka (skala od 1 do 25, finije kalibrirana)?
armirao si topik. niko ne sme da se javi. :lol:a: ja se zabavljam sa nevidljivim, tako da ne mogu da dam kvalifikovan odgovor. q: isto Edited by MaryPoppins
Posted

kakav je ovo fasizam, zasto smo mi, koji alternativno imamo partnere, diskriminisani? : angry.gif

Posted
kakav je ovo fasizam, zasto smo mi, koji alternativno imamo partnere, diskriminisani? : angry.gif
strasno chohano je cuven relativizator i :fashisto: kako bese pitanje : s njim? do 25? ehehe, 25 it issta???a da! svojim sam izgledom prezadovoljna otkad ne vidimstrasno sam bila ruzna kasam bil mladasada :wub:jel izgovarate famozno "izvini, ovo mi nije trebalo" ( il vec kako se ako se izvinjavate)il isto?
Posted

a1. ne bodujem niciji fizicki izgled osim svoga2. nikad izvini -_- jel oprastate lako ako se neko dovoljno lepo izvini?

Posted (edited)

..

Edited by slepa živana
Posted
lako, moze i bez izvinjenja, al preferiram
a: oprostim lako, ali volim velika i spektakularna pomirenja :D q: kad zayebete jel sebi brzo opsrostite?
Posted

šta da praštam, kad sebi nikad ne zameram.Imate li ikakvu ideju kakav šok leži pod sjajem teterebljeve slikoljubeznice?

Posted

hmm, znam za periodni sistem, pa nesto bghost, i dalje ne znam