February 11, 200817 yr ih kurdi al si stog. ja negde oko 0.5koeficijent nezadovoljstva se nekako smanjivao tokom godina, iako nekih bogznakakvih promena na izgledu i nije bas biloisto
February 11, 200817 yr 0 - prezadovoljan sam, jer mi se slaže sa karakterom.Koliko ste nezadovoljni izgledom svoje devojke/dečka (skala od 1 do 25, finije kalibrirana)?
February 11, 200817 yr 0 - prezadovoljan sam, jer mi se slaže sa karakterom.Koliko ste nezadovoljni izgledom svoje devojke/dečka (skala od 1 do 25, finije kalibrirana)?armirao si topik. niko ne sme da se javi. :lol:a: ja se zabavljam sa nevidljivim, tako da ne mogu da dam kvalifikovan odgovor. q: isto Edited February 11, 200817 yr by MaryPoppins
February 11, 200817 yr kakav je ovo fasizam, zasto smo mi, koji alternativno imamo partnere, diskriminisani? :
February 11, 200817 yr kakav je ovo fasizam, zasto smo mi, koji alternativno imamo partnere, diskriminisani? : strasno chohano je cuven relativizator i :fashisto: kako bese pitanje : s njim? do 25? ehehe, 25 it issta???a da! svojim sam izgledom prezadovoljna otkad ne vidimstrasno sam bila ruzna kasam bil mladasada :wub:jel izgovarate famozno "izvini, ovo mi nije trebalo" ( il vec kako se ako se izvinjavate)il isto?
February 11, 200817 yr a1. ne bodujem niciji fizicki izgled osim svoga2. nikad izvini -_- jel oprastate lako ako se neko dovoljno lepo izvini?
February 11, 200817 yr lako, moze i bez izvinjenja, al preferirama: oprostim lako, ali volim velika i spektakularna pomirenja :D q: kad zayebete jel sebi brzo opsrostite?
February 11, 200817 yr šta da praštam, kad sebi nikad ne zameram.Imate li ikakvu ideju kakav šok leži pod sjajem teterebljeve slikoljubeznice?