Jump to content

pitam te pitas me

Featured Replies

na vježbama, naslonjena na okulare mikroskopaomiljeni pjevački glas (vrsta, a može i predstavnik-ca)?

• Replies 14.7k
  • Views 546.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lado Lelejac
    Lado Lelejac

Дом омладине, моји другари имали бенд, свирали сваки викенд. Да ли мислите да је Арам само незадовољан собом или је можда идеолошки острашћени духовни љотићевац? Мени је ближа прва могућност, сећам се

• Znam da je pitanje bilo lično, možda i previše lično za forum, i da za iskrene odgovore treba biti hrabar i izložiti sebe ranjivosti. Zato  za sve, pa i za buntovnog @Nikodije. : D   Dirljiv

• Filozof manijak
    Filozof manijak

Pustite čoveka da piše

Posted Images

Morrissey.Koliko mrzite Stivena Sigala?

nimalo -_- zasto bi neko mrzeo stevicu sigalovica? :unsure:

a: zato sto je grobar.q: isto.

zato sto je ljubomoranisto

jer je zapostavija komunikacijske vještineomiljeni film s. segala?

onaj kad ga na pocetku sjebu pa kad krene u konacnu osveti i sve im izlomi i ruke i noge i izroka ih na kraju sve.isto

^ :lol: isto isto

uu ima jedan opasan, gde on brani neku cicu sto se bori za neka prava necega... a sve se desava u nekom selu gde je neka reka zagadjena i tako.. ali da... "onaj kad ga na pocetku sjebu pa kad krene u konacnu osveti i sve im izlomi i ruke i noge i izroka ih na kraju sve"omiljeni masovni/serijski ubica? [mislim omiljeni u fazonu, najbolja prica... da ne bude da sam ja nesto tamo vamo onako]

a: vuk iz 7 palih kozlića (od fiktivnih)q: isto

dzon gudmen u barton finkuisto

Ja sam pitanje shvatila bukvalno, pa cu reci: Jack the Ripperlepo pitanje!isto

gradjanin xisto

Dr George HodelTreba li biti ponosan kad izabereš debila umesto imbecila?

a: mora se.q: isto.