Nicol Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 na vježbama, naslonjena na okulare mikroskopaomiljeni pjevački glas (vrsta, a može i predstavnik-ca)?
t-mac Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 nimalo -_- zasto bi neko mrzeo stevicu sigalovica?
Nicol Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 jer je zapostavija komunikacijske vještineomiljeni film s. segala?
ToniAdams Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 onaj kad ga na pocetku sjebu pa kad krene u konacnu osveti i sve im izlomi i ruke i noge i izroka ih na kraju sve.isto
Killiana Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 uu ima jedan opasan, gde on brani neku cicu sto se bori za neka prava necega... a sve se desava u nekom selu gde je neka reka zagadjena i tako.. ali da... "onaj kad ga na pocetku sjebu pa kad krene u konacnu osveti i sve im izlomi i ruke i noge i izroka ih na kraju sve"omiljeni masovni/serijski ubica? [mislim omiljeni u fazonu, najbolja prica... da ne bude da sam ja nesto tamo vamo onako]
Nicol Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 a: vuk iz 7 palih kozlića (od fiktivnih)q: isto
Mancunian Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Ja sam pitanje shvatila bukvalno, pa cu reci: Jack the Ripperlepo pitanje!isto
dig_chohano Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Dr George HodelTreba li biti ponosan kad izabereš debila umesto imbecila?
Recommended Posts