January 28, 200817 yr od danas do sutraza čim žalite od onoga što ste (možda) mogli da uradite, a niste?
January 28, 200817 yr puno sam putovala... žao mi je što negde nisam ostala, što sam se vratila u Beogradisto
January 28, 200817 yr što se u jednoj situaciji pre dosta godina nisam povinovao želji, nego razumuisto
January 28, 200817 yr zalila sam nekoliko strasnih stvari u mom zivotu.. i prezalila... al sto nisam zavrsila muzicku akademiju nikad nisam.. ne prodze dan a da se zbog toga ne izderem na sebe... onako, u sebi....isto
January 29, 200817 yr sad mi je nekako vreme odluke.... Sigurna sam da cu se vec od sutra kajati.isto ( gle cuda)
January 29, 200817 yr a) malkice mi je krivo sto ne ostadoh da zivim u Italiji. I sto sam vratila psa u uzgajivacnicu :cry:q) da imate papagaja prvo sto bi pored vas porogovorio bilo bi ________?
January 29, 200817 yr slicno prethodnom odgovoru:"dodjavola" il "u kurac", verovatno "u kurac"iznervirana cinjenicom da neki ljudi uzmu psa, pa ga vrate u odgajivacnicu, i u standardnom naletu mrzovolje <_<isto
January 29, 200817 yr moj papagaj ne bi progovorio. on bi propevao. i naucio da pozira ispred ogledala.[na stranu sto nikad ne bih ponovo imala papagaja, jadan toto...]sta rucate danas?