Jump to content
IGNORED

pitam te pitas me

3Mo

Recommended Posts

Posted

od danas do sutraza čim žalite od onoga što ste (možda) mogli da uradite, a niste?

Posted

što nisam završio nešto što sam počeo.isto

Posted

puno sam putovala... žao mi je što negde nisam ostala, što sam se vratila u Beogradisto

Posted

što se u jednoj situaciji pre dosta godina nisam povinovao želji, nego razumuisto

Posted

sto danas nisam u pekari kupila jos jednu projuisto

Posted

a. sto danas nisam dremnula.q. lepo pitanje; isto

Posted
q. lepo pitanje; isto
a: što nisam nikad dovršila jedan mailq: može isto
Posted

zalila sam nekoliko strasnih stvari u mom zivotu.. i prezalila... al sto nisam zavrsila muzicku akademiju nikad nisam.. ne prodze dan a da se zbog toga ne izderem na sebe... onako, u sebi....isto

Posted

sad mi je nekako vreme odluke.... Sigurna sam da cu se vec od sutra kajati.isto ( gle cuda)

Posted

a) malkice mi je krivo sto ne ostadoh da zivim u Italiji. I sto sam vratila psa u uzgajivacnicu :cry:q) da imate papagaja prvo sto bi pored vas porogovorio bilo bi ________?

Posted

slicno prethodnom odgovoru:"dodjavola" il "u kurac", verovatno "u kurac"iznervirana cinjenicom da neki ljudi uzmu psa, pa ga vrate u odgajivacnicu, i u standardnom naletu mrzovolje <_<isto

Posted

moj papagaj ne bi progovorio. on bi propevao. i naucio da pozira ispred ogledala.[na stranu sto nikad ne bih ponovo imala papagaja, jadan toto...]sta rucate danas?

Posted

a: bundevu, jabuku i cimet. + jagnjetinu.q: isto.