Jump to content

pitam te pitas me

Featured Replies

mrzim, ali mrzim kad me teraju da jedem (trauma iz detinjstva, ocigledno)vecera sa drustvom kod kuce ili u restoranu?

• Replies 14.7k
  • Views 546.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lado Lelejac
    Lado Lelejac

Дом омладине, моји другари имали бенд, свирали сваки викенд. Да ли мислите да је Арам само незадовољан собом или је можда идеолошки острашћени духовни љотићевац? Мени је ближа прва могућност, сећам се

• Znam da je pitanje bilo lično, možda i previše lično za forum, i da za iskrene odgovore treba biti hrabar i izložiti sebe ranjivosti. Zato  za sve, pa i za buntovnog @Nikodije. : D   Dirljiv

• Filozof manijak
    Filozof manijak

Pustite čoveka da piše

Posted Images

mrzim, ali mrzim kad me teraju da jedem (trauma iz detinjstva, ocigledno)vecera sa drustvom kod kuce ili u restoranu?
naravno, kod kuce iz jednog i jedinog razloga- mogu da se usvinjim... pardon, opustim dok jedem. :D isto pitanje.

u restoranu - mogu da se usvinjim dok jedemmisa tumbas ili zika obretkovic?

a) ufff smrde k'o lavovi obojica - tough choiceq) danas ste zadovoljni sobom zbog ________?

zbog kolicine hrane koju sam jucer prozdrao!isto

ustala sam prije 11 i ozbiljno razmisljam o organizaciji posla a to je skoro kao da radimisto

nesto vrlo slicno kao morgana na koje sve nacine odlazete posao?

skoro uvek je samo jos jedan klik u pitanju vi?

Telefonom, kažem pacijentu da sam bolestan. isto

npr, kad sam spremala ispit politicka ekonomija 2x sam procitala istoriju vizantije. al to je bilo u doba kad forum nije postojao.jel vam odskrinuta ladica, zavrnut ugao tepiha i asimetricna postavka pisaceg pribora na radnom stolu ireverzibilno poremeti koncentraciju za posao?

Edited by morgana

Ih, jašta. Zato i radim u tepih-free sredini.Jel bolje raditi pre ili posle podne?

a/q: kao mislis pre podne?q: odgovornost ili san?

a: san, kao odgovornost prema sebiq: kad bi vam bili pokriveni svi troškovi nezavisno od destinacije, gde bi ste prvo otputovali?

a: new york verovatno.q: analogno ili digitalno?

Edited by Grunf

dugitalno možda bolje zvuči, ali analogno lepše izgleda...danas ili sutra?