Jump to content
IGNORED

pitam te pitas me

3Mo

Recommended Posts

Posted

mrzim, ali mrzim kad me teraju da jedem (trauma iz detinjstva, ocigledno)vecera sa drustvom kod kuce ili u restoranu?

Posted
mrzim, ali mrzim kad me teraju da jedem (trauma iz detinjstva, ocigledno)vecera sa drustvom kod kuce ili u restoranu?
naravno, kod kuce iz jednog i jedinog razloga- mogu da se usvinjim... pardon, opustim dok jedem. :D isto pitanje.
Posted

u restoranu - mogu da se usvinjim dok jedemmisa tumbas ili zika obretkovic?

Posted

a) ufff smrde k'o lavovi obojica - tough choiceq) danas ste zadovoljni sobom zbog ________?

Posted

zbog kolicine hrane koju sam jucer prozdrao!isto

Posted

ustala sam prije 11 i ozbiljno razmisljam o organizaciji posla a to je skoro kao da radimisto

Posted

nesto vrlo slicno kao morgana na koje sve nacine odlazete posao?

Posted

skoro uvek je samo jos jedan klik u pitanju vi?

Posted

Telefonom, kažem pacijentu da sam bolestan. isto

Posted (edited)

npr, kad sam spremala ispit politicka ekonomija 2x sam procitala istoriju vizantije. al to je bilo u doba kad forum nije postojao.jel vam odskrinuta ladica, zavrnut ugao tepiha i asimetricna postavka pisaceg pribora na radnom stolu ireverzibilno poremeti koncentraciju za posao?

Edited by morgana
Posted

Ih, jašta. Zato i radim u tepih-free sredini.Jel bolje raditi pre ili posle podne?

Posted

a/q: kao mislis pre podne?q: odgovornost ili san?

Posted

a: san, kao odgovornost prema sebiq: kad bi vam bili pokriveni svi troškovi nezavisno od destinacije, gde bi ste prvo otputovali?

Posted (edited)

a: new york verovatno.q: analogno ili digitalno?

Edited by Grunf
Posted

dugitalno možda bolje zvuči, ali analogno lepše izgleda...danas ili sutra?