Nicol Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 q/ najgluplja igra ikad?'pitanja bez odgovora' 'obucite forumasa'......a: racimo kalodont mi nije neštoq: ajde dalje isto
dig_chohano Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 zanimljive geografijedalje (sa osvrtom na mogućnost da se gubitnik u igri kažnjava warnom)
Amelija Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 zanimljive geografijezaslužio si vorn <_< mada, ima jedna mnogo bolja varijantaa najgluplja igra koju u životu videh je neka koju igraju nemački klinci, a sastoji se od divljačkog komadanja čokolade pri čemu su jednom od klinaca zavezane oči pa se bori sa ostalima oko neke čokolade, detalje i pravila sam zaboravila, i dobro je što je takodalje
Grunf Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 fudbal.je l vam mnogo glupo da ponovite prethodno pitanje?
slepa živana Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 meni ništa nije mnogo glupo... a čula sam da u nekom afričkom selu igraju fudbal malo duže nego što je uobičajeno i tako sve dok ne izjednače rezultat, to im je cilj - da nema pobednika...a koja vam je najgotivnija igra?
Nicol Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 a koja vam je najgotivnija igra?a: pictionary zimi, picigin litiq: jeste li kompetitivni i kakav ste gubitnik?
Mancunian Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 nisam kompetitivna i... valjda dobar :mellow:isto
Tihajeza Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 jesam kompetitivna kada sam sigurna u sebe, a kad gubim, to je opusteno. pre bi se moglo reci da kad pobedim, da mi je skoro neprijatno... da li prethodno mnogo razmisljate o necemu ili idete glavom kroz zid?
Mancunian Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 istovremeno radim obe stvari, pa su rezultati cesto spektakularni...isto
Tihajeza Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 pitam jedno milion ljudi za pomoc, vagam jedno deset mogucih resenja sama, i na kraju jedno uradim, istovremeno se sve pitajuci jesam li dobro izabralada li vam se desila neka "filmska prica"?
Leia Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 ma vise njihkako reagujete iznenada ugledavsi neverovatno zgodnog frajera/zensku? ja malopre elegantno zveknula u ragastov (ceo komplet - neuspesna pirueta sa ciljem izlaska iz prostorije + tras + zbunjeni pogled okolo "ju sta ovo bi")
Mancunian Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Ako nosi kilt, derem se: "El nosis gace?!?!?!"se lozite na muskarce u suknjama?
ordi Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 (edited) aha. holivudski razvod tačnije rastav nakon 10 meseci zbog nepomirljivih razlika u karakteru -_- teraj istoedit: kasnim, jebe me tastatura a ne ložim se na konobare iz veprovog daha, mancostaje jezino.0 Edited January 24, 2008 by orderka
Recommended Posts