Jump to content
IGNORED

pitam te pitas me

3Mo

Recommended Posts

Posted
q/ najgluplja igra ikad?'pitanja bez odgovora' 'obucite forumasa'......
a: racimo kalodont mi nije neštoq: ajde dalje isto
Posted

zanimljive geografijedalje (sa osvrtom na mogućnost da se gubitnik u igri kažnjava warnom)

Posted
zanimljive geografije
zaslužio si vorn <_< mada, ima jedna mnogo bolja varijantaa najgluplja igra koju u životu videh je neka koju igraju nemački klinci, a sastoji se od divljačkog komadanja čokolade pri čemu su jednom od klinaca zavezane oči pa se bori sa ostalima oko neke čokolade, detalje i pravila sam zaboravila, i dobro je što je takodalje
Posted

fudbal.je l vam mnogo glupo da ponovite prethodno pitanje?

Posted

meni ništa nije mnogo glupo... a čula sam da u nekom afričkom selu igraju fudbal malo duže nego što je uobičajeno i tako sve dok ne izjednače rezultat, to im je cilj - da nema pobednika...a koja vam je najgotivnija igra?

Posted
a koja vam je najgotivnija igra?
a: pictionary zimi, picigin litiq: jeste li kompetitivni i kakav ste gubitnik?
Posted

nisam kompetitivna i... valjda dobar :mellow:isto

Posted

jesam kompetitivna kada sam sigurna u sebe, a kad gubim, to je opusteno. pre bi se moglo reci da kad pobedim, da mi je skoro neprijatno... :unsure: da li prethodno mnogo razmisljate o necemu ili idete glavom kroz zid?

Posted

istovremeno radim obe stvari, pa su rezultati cesto spektakularni...isto

Posted

pitam jedno milion ljudi za pomoc, vagam jedno deset mogucih resenja sama, i na kraju jedno uradim, istovremeno se sve pitajuci jesam li dobro izabralada li vam se desila neka "filmska prica"?

Posted

ma vise njihkako reagujete iznenada ugledavsi neverovatno zgodnog frajera/zensku? ja malopre elegantno zveknula u ragastov (ceo komplet - neuspesna pirueta sa ciljem izlaska iz prostorije + tras + zbunjeni pogled okolo "ju sta ovo bi")

Posted

Ako nosi kilt, derem se: "El nosis gace?!?!?!"se lozite na muskarce u suknjama?

Posted (edited)

aha. holivudski razvod tačnije rastav nakon 10 meseci zbog nepomirljivih razlika u karakteru -_- teraj istoedit: kasnim, jebe me tastatura a ne ložim se na konobare iz veprovog daha, mancostaje jezino.0

Edited by orderka