Jump to content
IGNORED

pitam te pitas me

3Mo

Recommended Posts

Posted (edited)

pih, nastade picvajz oko m.m. ...Αμελια kaže:to mi je ko da je neko oprao casu mlekaali ne dobro:Hail:

Edited by Mancunian
Posted

mleko ( evo mene opet manc) od kolkogod, nesenzibilna na procenteal cikolata :wub: crna, minimum 70% - ako dodaju i kora sitno naradzu ne bunim seisto

Posted

Ne jem čokoladu.Koliko indijskog oraha možete da pojedete bez da padnete u nesvest?

Posted

indijski beše onaj u obliku slova C?hm, ne bih znala kasti pošto još nikad nisam pala u nesvest...volite li da grickate koštice od kajsija? (+ dodatak: koliko bez padanja u nesvest)

Posted (edited)
Koliko indijskog oraha možete da pojedete bez da padnete u nesvest?
a: to je jedna od altletskih disciplina koju nisam provalaa': pa, isto mi je draža voćkaq: jel pljuckate koštice od grožđa?p.s. cure, moram vas onda pozvat na kavu :D light-soy-milk.jpg Edited by Nicol
Posted

ne, zasto bih? :huh:(osecam da cu sada saznati nesto krajnje edukativno o svom gastrointestinalnom sistemu)a vi?

Posted
q: jel pljuckate koštice od grožđa?
Ne, izedem sve.šta bi prvo pojeli, nakon izlaska sa dvadesetogodišnje robije?
light-soy-milk.jpg
Praviti mleko od biljke je kao praviti sok od životinje.
Posted (edited)

burek sa sirom :)(ne sarajevski)isto

Edited by orderka
Posted
mleko od biljke
pa još i "light"... :yucky: o: neko dobro mesop: a šta biste prvo popili nakon robije?
Posted (edited)

a/ kiselicu, blago gaziranuobustavljam ice i piceq/ najgluplja igra ikad?'pitanja bez odgovora' 'obucite forumasa'......

Edited by Ko3Mo
Posted
isto
a: naručila bi 4 baklave i kavu sa sojinim light mlikom i natreenom naravno ( :D )q: jel bi izlazili sa ex robijašem-icom?
Posted

Da, trčeći, iz banke, sa vrećama keša.kozmetovo pitanje