Jump to content
IGNORED

pitam te pitas me

3Mo

Recommended Posts

Posted
za šta vas je poslednji put pekla savest?
kada sam pre neki dan pomislila da sam ja možda ubila jadnog mišaali čim sam shvatila da nisam sve je bilo okda li vas više nervira kad nešto ispadne bezveze sticajem okolnosti na koje niste mogli da utičete ili kad ispadne nekom vašom greškom?
Posted (edited)

Baš bezveze što kasnim... sticaj okolnostiisto

Edited by Al-Khwarizmi
Posted

kad je sticaj okolnosti nerviram se, kad je do mene dodje mi da se ubijem (ako je nesto bitno, naravno)zasto nesto sto tako savrseno izgleda dok planiras totalno propadne kad pokusas da ga izvedes?

Posted

a. zato sto... ne umes da ga izvedes? :unsure:q. imate li neku osobinu po kojoj vas ljudi skroz razlicito procenjuju? (tipa neki misle da ste bas zajebant a neki da ste smrtno ozbiljni)

Posted

pazi ovako, medj 1000 ljudi na ulici, na trgu - bilo gde bilo kada bilo kako - dileri se nepogresivo dokotrljaju do mene da mi valjaju fet. jebote ako ima nesto sto mrzim, to su politika i dileri. skoro sam vukao pandura za rukav da mu pokazem ko mi 10 sekundi pre toga nudio i drtina debela korumpirana nece se okrene. i posle treba kao da placam porez ... u brazilu.aj isto

Posted

neki misle da sam skroz easy going, neki da sam jezivo zadrtai svi su u pravu :)ko je cesce kriv, vi ili drugi?

Posted

sticaj okolnosti -_- zvanje il lova?alternativno: znanje il lova?

Posted
ja, al me mrzi da objasnjavamisto
a: uvik drugi, često i trećiq: mliko od najviše koliko % m.m. puštate u kuću?
Posted

a1. lova i anonimnost (i znanje :D )a2. uzimam prvo mleko sa police (bez citanja sitnih slovca)slatko ili slano?

Posted (edited)

prvo slano, onda slatko

a: uvik drugi, često i trećiq: mliko od najviše koliko % m.m. puštate u kuću?
:o kakvo pitanje!najvise sto nadjem el vas nerviraju one govnarije od jogurata od 0,000000001% mlecne masti i sl. ? Edited by Mancunian
Posted

jok. nek pisu sta ocea na prethodno - slano il slatkone znam. gde spada svinjska kolenica, pastete i lakirana svinja, moze patkagde?

Posted

u cisto uzivanje :wub:dakle, trosite li one govnarije od jogurata od 0,000000001% mlecne masti i sl. ?( da preformulisem)

Posted (edited)
q: mliko od najviše koliko % m.m. puštate u kuću?
htela si reći "najmanje", zar ne?3.2%@manc: nadam se da je jasno...čokoladu sa kojim minimalnim % kakaa puštate u kuću? Edited by Amelija