Jump to content

"Mediteran kakav je nekad bio"


kyo

Recommended Posts

Vidim svako ljeto sve više i više turista iz Srbije da se odlučuje da svoj godišnji odmor provedu u Hrvatskojpa eto iz tog razloga i otvaram ovu temuNadam se da će ovo bit tema gdje ćemo uživati u ugodnim pejzažima...imam mnogo prelepih slika i fotografija, a ako vas ujedno interesira smeštaj u Hrvatskoj za ovo ljeto, rado ću Vas uputiti na prave e-adreseuživajte...Mediteran kakav je nekad bio - HRVATSKAhttp://www.youtube.com/watch?v=O_RrhrFvZ7s...ted&search=http://www.youtube.com/watch?v=jmNZE4MzM3g

Edited by kyo
Link to comment
....evo još malo snimaka nekih lepih delova Hrvatske....http://www.youtube.com/watch?v=mcEDkEDMHLwa ovu galeriju slika počet ću od juga prema sjeveru uz obalu i ostrva u hrvatskom dijelu Mediterana...počet ću s našim najjužnijim biserom i mojim omiljenim gradom-Dubrovnikom
nemoj da zaboravis peljesac, po meni najlepsi deo dalmacije. na linku koji je larko postavio, vidim da si se zadrzao samo na zidinama stona. uostalom, mozda je tako i bolje. cuvajmo peljesac od turista i razvoja. Edited by roux senyurt
Link to comment
e bas dobro sto je ovakav naslov.....nije mi uopste jasan taj slogan sa CNN reklame. sta mu dodje to "mediteran kakav je nekada bio" ? kad nekada?
na tu laskavu titulu moze da pretenduje ipak samo crna gora. mediteran kakav je nekad bio - nema struje i vode.
Link to comment
e bas dobro sto je ovakav naslov.....nije mi uopste jasan taj slogan sa CNN reklame. sta mu dodje to "mediteran kakav je nekada bio" ? kad nekada?
Pa sad. Meni, pošto sam neposredno posle Italije došao u Rovinj, baš su prijale normalne cene, komšije koje stanu da čakulaju na sred trga, nasmejani i ljubazni kelneri, čisto more, itd. Nije kao što je "nekad bilo", ali nisu bezobrazni prema turistima kao s druge strane Jadrana, gde valjda podrazumevaju da mogu da te tretiraju kako hoće (čast izuzecima) i da će uvek neko drugi doći, ako ti nećeš ponovo. A hoćeš, jer nema Italije bez Italije... to znaju i dozvoljavaju sebi svašta zbog toga.
Link to comment
na tu laskavu titulu moze da pretenduje ipak samo crna gora. mediteran kakav je nekad bio - nema struje i vode.
a Larko tu si se zahebo :D trebas dozivjeti neke dijelove tog hrvatskog Mediterana kad npr. padne ljetna kisa (sve sa gromovima) pa bi ti ono - ipak - otpalo za pol' trena.*inace drzim da je naslov reklame Mediteran kakav je nekad bio - glup da gluplji ne moze biti bas kao sto je i cijela reklama (koja se vrti na CNN-u.)toj reklami prikladniji je naslov - mrtva priroda ... ili jeftine socijalisticke razglednice al' stos kad je u'nas bitno da se vrti a ne i sto se vrti.
Link to comment

Moram da primetim da su planine uz more primetno više gole - nekada je na njima i moglo da se vidi nešto zelenila, a sad krajolik hoće malo da povuče na Lanzarote odnosno Timanfaju. Barem moj utisak nakon pauze od n godina.

Link to comment
mozes i da preskocis i da nam jednostavno das link na sopstveni topik koji nameravas da prekopiras.
Poštovanipa dobro ako je Vama kao moderatoru u interesu da reklamirate drugi forum i time dajete povoda da se forumaši time prebacuju na taj forum...onda je moje postovanje na ovom pdf Putovanja time ...završenPS da to je tema jedna od brojnih koje sam otvorio kao member Krstarice i bila je izuzetno posjećena, fotografije koje sam planirao postaviti ovdje bile bi još bolje nego na onom forumu al kad se moderator već na početku uhvatio ovog posla antireklame sopstvenog foruma, odustajempozdrav
Link to comment
3opge... cak i wikipedia zna da The Adriatic Sea is a part of the Mediterranean SeaSu ti skrivili Hrvati nesto posebno? Daj im sansu, ni njima nije lako s nama (ni nama nije lako s nama)
otcepljenje od Mediterana bi bio najbolji marketinski potez za Hrvatsku jos od kucnog fircokaza Seve Edited by 3opge
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...