pantelia Posted May 26 Share Posted May 26 1 hour ago, Zli Gli said: Nije dovoljno bombasticno + se ne pominju nadljudski napori srpskog heroja Jokica, rutinski bi me odjebali Ubaci jos veceg srpskog heroja Djovaka, srecni oni i srecan ti 2 Quote Link to comment
1n54jd3r Posted May 26 Share Posted May 26 evo nekih 18 minuta basket poezije...Jokic&Jamal, 2-man game za koji nijedna ekipa nije pronasla odgovor 2 Quote Link to comment
pbg12345 Posted May 26 Share Posted May 26 jel ima negde podatak koliko ekipa ima dodavanja lopte po utakmici/poenu kako god? bas me zanima gde je denver u toj statistici cini mi se prilicno visoko Quote Link to comment
Djuro Posted May 26 Share Posted May 26 17 minutes ago, 1n54jd3r said: evo nekih 18 minuta basket poezije...Jokic&Jamal, 2-man game za koji nijedna ekipa nije pronasla odgovor ova dvojica ko’ blues brothers: ”najeksplozivniji duo posle nitra i glicerina” 😂 2 Quote Link to comment
Zli Gli Posted May 26 Share Posted May 26 1 hour ago, pantelia said: Ubaci jos veceg srpskog heroja Djovaka, srecni oni i srecan ti Jokic i Srbija prizeljkuju Hita Ali od Bostona sleduje im kita I ako mozemo da ne pominjemo u istoj recenici coveka koji je u najjacoj teniskoj eri isplivao kao GOAT ispred svajcarskog snoba i spanskog kiborga, i jednog koji u nikad lezernijoj eri NBA lige ceka 3x lakseg protivnika u finalu da bi se borio za titulu u haoticnoj sezoni bez dominantne ekipe... Nije u redu, zaista. 8 Quote Link to comment
omiljeni Posted May 26 Share Posted May 26 gotovo je ovo kapitalističkoantiđokovićevska espn govna već počeli da snimaju four days in may sutra će i iz kladionice zvati glija da može doći da podigne dobitke 1 Quote Link to comment
Fakundo Sava Posted May 26 Share Posted May 26 2 hours ago, Mos said: Pa kad je baby daddy Lane Rhoades Za Durenta nije imala dovoljan cap space Quote Link to comment
Micko8 Posted May 26 Share Posted May 26 (edited) Poceli su da uzdizu Denver na ESPN-u sedam sezona kasnije i posle peteodnevnog parastosa za Lejkerse Sve nekako vestacki i fuserski, i dalje je tuga ocevidna. Edited May 26 by Micko8 1 Quote Link to comment
Mil@n Posted May 26 Share Posted May 26 12 minutes ago, Micko8 said: Poceli su da uzdizu Denver na ESPN-u sedam sezona kasnije i posle peteodnevnog parastosa za Lejkerse Sve nekako vestacki i fuserski, i dalje je tuga ocevidna. Znači još ti ostao. Quote Link to comment
boldrock Posted May 27 Share Posted May 27 14 hours ago, Zli Gli said: Jokic i Srbija prizeljkuju Hita Ali od Bostona sleduje im kita I ako mozemo da ne pominjemo u istoj recenici coveka koji je u najjacoj teniskoj eri isplivao kao GOAT ispred svajcarskog snoba i spanskog kiborga, i jednog koji u nikad lezernijoj eri NBA lige ceka 3x lakseg protivnika u finalu da bi se borio za titulu u haoticnoj sezoni bez dominantne ekipe... Nije u redu, zaista. Kako nije bilo dominatnih ekipa, pa Baksi i Boston...ups. Quote Link to comment
omiljeni Posted May 27 Share Posted May 27 Španski kiborg lol A bratungica 6-0/185, takve nacrtaju na voyager kad ga pošalju da leti ka drugim zvezdama da vanzemaljci vide kako izgleda average Joe. Quote Link to comment
Zli Gli Posted May 27 Share Posted May 27 Ma i meni izgleda ocajno ali naravno da sam mislio na izdrzljivost i snagu za duge meceve, pre svega na sljaci, zbog cega i jeste tu gde jeste. Boston nije dominantna ekipa a Baksi bi bili sa 100% zdravim Midltonom, ovako kao da su celu sezonu igrali bez njega jer i kad se vratio nije igrao nista. Quote Link to comment
Micko8 Posted May 27 Share Posted May 27 17 hours ago, Mil@n said: Znači još ti ostao. Zasto ja Quote Link to comment
Recommended Posts