Jump to content

Zvezda u sezoni 2022/2023: Martovske ide Crvene zvezde

Featured Replies

Sto je najjace lik je konstantan jedno 15ak godina.. tako da puno postovanje za doslednost :)

Edited by ZSNj

• Replies 8.5k
  • Views 415.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Vratio se kao trener, ne postaje se legenda samo kao igrač, niti postoje neki egzaktni kriterijumi za taj status. Meni on jeste jedan od simbola zvezde, možda zato što sam počeo da idem na stadion kad

• Pa ko dade Mijatovicu da sutira penal protiv Holandjana?!

• Fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Pešić uplatio je značajan novčani iznos na račun koji je otvoren kao vid humanitarne pomoći za nastradale. Pored toga, Pešić je poslao i humanitarnu pomoć u vidu hran

Posted Images

5 hours ago, harper said:

Tvoj urodjeni optimizam je blago ovog foruma.

Ja još ništa nisam napisao.

2 hours ago, Dankan Ajdaho said:

Ja još ništa nisam napisao.

Svi se uzdamo da i neces.:D

Uz duzno postovanje, ti si za tsva cist amater po pitanju pesimizma  :D

Na pripremama u Sloveniji protiv NK Brava (peti u slovenackoj ligi) igramo sutra, protiv Domzala (27.jun) i Kopra (30. jun), a 3. jula igramo u Sociju protiv Zenita.

Prvo kolo u SLS je u subotu 9.jula u Beogradu protiv Radnickog iz Nisa.

Povredio se pankov, propusta pocetak sezone...

1 hour ago, Bright Billy said:

Povredio se pankov, propusta pocetak sezone...

Eto, nadjosmo mesto u timu za Sanoga.

7 hours ago, adasevic said:

Uz duzno postovanje, ti si za tsva cist amater po pitanju pesimizma  :D

Laki je postpesimista.:D

Ako nekog zanima... od petka 24. juna

288598719_10160388692929884_725544547244

• Author
2 hours ago, raskopcani said:

Durkovic je u Zvezdu dosao iz Napretka kao levo krilo, a u Zvezdi postao najbolji desni bek u istoriji kluba.  Bolji i od "Ambasadora" Stankovica.  U reprezentaciji je uza odbrana godinama bila: Soskic, Durkovic, Jusufi.  Da je Partizanov tim iz 1966. imao boljeg desnog beka i bolja krila, osvojio bi KES.  Da je Durkovic igrao umesto Mihajlovica/Sombolca/Davidovica, Paja Samardzic (OFK) umesto Maneta Bajica i Dzaja umesto Josipa Pirmajera, zvanog "Karavela", Parizan bi harao Evropom i narednih godina.  (Inace dobar deo Partizanovih navijaca tvrdio je da je Karavela bolji od Dzaje.)  U to vreme, igraci drugih timova su mogli da igraju kao pozajmljeni na medjunarodnim utakmicama.  Za Zvezdu su u nekim medjunarodnim utakmicama na primer igrali Rudi Belin iz Dinama i Blagoje Krivokuca iz OFK-e.  Steta sto Partizan nije pozajmio gorepomenutu trojku jer u to vreme klubovi nisu bili zakrvljeni i zvezdasi su zdusno navijali za Parizan kada je igrao utakmice KES.

• Author

Radulovic i Gordic odlaze na pozajmicu.  Pominju se Spartak i Novi Pazar kao moguci klubovi. 

Taj koji ode u NP je zavrsio karijeru, bukvalno,

Bolje da odu kod Lalatovica u Banja Luku

evo sad za u19 igraju lekovic cb, lazic rb, stankovic cm i knezevic cm, pa sami procenite dal su za prvi tim...

Ko ce da krpi lijevog beka kad ode Radulovic? Pitam za Gobelju... :fantom: