Jump to content
IGNORED

KK Partizan 2021/22


shimpr

Recommended Posts

Obicno stihovima ili nekim citatom zapocinjem svaki topic o Partizanu, ali sta da kazem, sta da slazem sad, a da vas ne rastuzim. Nista nismo osvojili, nigde nismo prosli. Nista nista nista, kako ce se ostati zivo, videcemo, jos samo da uzmemo konopac i da se obesimo. Ne znam ko nam je kriv, mislim da nije niko. Takvo vreme doslo. Ekipa fino selektirana, popunjena na svim pozicijama, crnci, belci, domaci igraci, mladi, iskusni. Svi su tu, ali rezultata nema. 

Juris sokolovi silni

  • +1 1
  • Hvala 3
Link to comment

Da zaboravimo prethodnu sezonu, jer se nista dobro zapamtiti nema. Raduje me sto su tu omladinci stepanovic, trifunovic, miletic, nek oni budu nosioci igre u narednoj sezoni. Nadam se novica ubica jos nece u penziju. Jaramaz ce morati bolje, zagorac isto tako. Nidza jankovic kao da je malo potonuo. Ne znam koja je perkinsova uloga i svrha. Pejdz ravna crta, gde su i sta rade mozli i tomas. 

  • +1 1
Link to comment

Sta smo sve preziveli u poalwdnjih 20 godina, porazi, pobede, titule, smit trojka, teov pobacaj i kucanje cildersovo, pre toga mekejlbovo polaganje kad je srce stalo i nastavilo da kuca tek oko ujutru, kecman trojka, drobnjak trojka iz auta, kradja protiv taukeramike, zeljkovo pustanje u vise navrata, prolaz dalje sa 3 pobede, 2 sezone u evroligi skor 2-12, nemoc kupovine cak i mediokriteta kao sto su jankovic, jovanovic, rakicevic, radicevic jer je neprijatelj tako u mogucnosti, bogdan 140 u finalu, 3 na 5, odosno 3 na 8, jan i lazme pevaju na srpskom, tnt i jos mnogo toga...bilo je svega i svacega...a sad analiziramo ko nam je kriv

  • Hvala 1
Link to comment
  • 2 weeks later...
  • Hamlet Strašni pinned this topic

Ако се неком магијом ово обистини човек лагано скаче (бар у мојим очима) на прво место највећих легенди (одвратне ли речи) спортског друштва колективно. Генерално ми је увек ишло на ниспе бусање у груди по кафанама/интернетима где год, где су сви највећи Гробари итд а конкретних потеза нигде а ово би баш био потез штогод, у оваквој ситуацији се вратити у Партизан а можеш прстом да покажеш где желиш да радиш за много већу вуло и шта све иде уз то.

 

Ове његове последње изјаве сугеришу да има дима ту неког ал свеједно не бих могао да поверујем у то ни да га видим с моја кућа шалом капирам.

Link to comment

Svakako da Obradović može da nađe bolji ugovor i bolju ekipu od onoga što može da dobije u Partizanu ali nisam baš siguran da može da pokaže prstom gde želi da radi. Zapravo za njega u ovom trenutku nema mesta ni u jednom klubu koji je ove godine završio u top 8. Efes, Barsa, Armani, CSKA, Zenit, Real, Bajern imaju trenere. Jedino Kokoškov navodno nije 100% ali tu Obradović nema šanse, pominje se Trinkijeri. Eventualno Bajern ako Trinki stvarno ode u Fener, a Bajern i ne plaća ko zna koliko. Može verovatno da se vrati u PAO ili ode u tako neki tim koji se bori za plejof, u nekog kontendera ne može.

Edited by Heaviside
Link to comment

Шта знам причамо о најбољем а свакако најтрофејнијем европском тренеру, ценим да би се већина тих екипа (сем Ефеса рецимо) радо растала са тренутним тренерима и похрлила да ангажује њега уколико не би поставио неке сумануте услове.

  • +1 2
Link to comment

Real ne bi oterao Lasa sa kojim su upravo produžili ugovor i koji ima bolje rezultate od Obradovića u poslednjih 10 godina, CSKA ne bi oterao Itudisa koji takođe ima bolje rezultate u poslednjih 10 godina, Armani ne bi oterao Mesinu koji je legenda u rangu sa Robijom i italijan je, Efes ne bi oterao Atamana, za Zenit takođe sumnjam. Možda ali samo možda Barsa.

Link to comment

ne bi se rastajali, svakom treneru treba kontinuitet da bi nesto postigao, a to su sve vhunski treneri koji rade dobar posao u svojim klubovima. nije to situacija da zamenis igraca za boljeg igraca. uzeli bi ga u feneru umesto kokoskova juce, samo je pitanje koliko bi on bio raspolozen da preuzme taj posao. 

 

zeljko, ako hoce da radi, po meni ima tri opcije - partizan, pao i nba. i sve tri su sulude na neki nacin. ali ne vidim ga da  se jebava po nekim srednjim evroligaskim klubovima samo da bi radio.

Edited by Joe D
  • +1 2
Link to comment
  • Redoran changed the title to KK Partizan 2021/22
  • renne unpinned and locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...