kud u maglu Simoviću Posted May 2 Share Posted May 2 kao da je bitno da li će ih neko gledati roditelji, eventualno tetke prvu, drugu epizodu i to je to al nisu na n1, to je bitno 2 Quote Link to comment
Andrej19 Posted May 2 Share Posted May 2 Koliko su gledani, da emituju samo samo test sliku niko ne bi provalio Quote Link to comment
dvb-t manijak Posted May 2 Share Posted May 2 33 minutes ago, Andrej19 said: Koliko su gledani, da emituju samo samo test sliku niko ne bi provalio vidiš čuda, na moje ogromno iznenađenje JESU. Obično pogodim koji projekat ili kanal ima šanse, ali kod ovih sam potpuno promašio. Mada ih ja nikada ne gledam iako ih imam preko MTS-a. Quote Link to comment
Andrej19 Posted May 3 Share Posted May 3 (edited) Pa objavio je Mts nedavno nekakve podatke o gledanosti svojih kanala, ovi informativni (Euronews, Bloomberg) su na nivou statističke greške. Ili možda imaš neke podatke koji govore suprotno, možda baš i nisam u toku? Edited May 3 by Andrej19 Quote Link to comment
fusion_ Posted May 3 Share Posted May 3 (edited) Tako je. Euronews 0,09%. Bloomberg verovatno još manje. Edited May 3 by fusion_ Quote Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted May 3 Share Posted May 3 kidaju, prošle nedelje sam im odgledao jednu emisiju, a gledala je i keva jer je sestra bila gošća kakav crni euronews, gledanost 0, a medijski uticaj -♾️ 1 Quote Link to comment
Frank Pembleton Posted May 3 Share Posted May 3 Ma to je cirkus tamo.Što tiče ove dve, ne isključujem da su i njih dve "isforsirale" kretanje te emisije.Vrlo često današnje "zvezde" imaju refleks : zaboraviće me gledaoci.Mada njih dve već rade i jutarnji i to sve...Evo Sotirović je jutros vodila kad se desilo ovo u školi.......shiit has hit the fan. Quote Link to comment
notenoughreasonsforclaire Posted May 3 Share Posted May 3 1 hour ago, Frank Pembleton said: Ma to je cirkus tamo. Što tiče ove dve, ne isključujem da su i njih dve "isforsirale" kretanje te emisije. Vrlo često današnje "zvezde" imaju refleks : zaboraviće me gledaoci. Mada njih dve već rade i jutarnji i to sve... Evo Sotirović je jutros vodila kad se desilo ovo u školi... ....shiit has hit the fan. Složio bih se ovde sa Frankom. I meni deluje da su se njih dve nešto dogovarale i mislile kako bi mogle da vode neku emisiju zajedno, pa im je to, eto, "prošlo" mada u "genijalnom" terminu... I, tačno je - Jelenu sam već viđao u Jutarnjem programu, a Mariju u onoj emisiji Euronews centar tako da neće voditi samo ovu novu emisiju. Quote Link to comment
vememah Posted May 16 Share Posted May 16 N1 u 8:40 N1 na mestu požara ispod Pančevca: Sedam porodica ostalo bez krova nad glavom https://n1info.rs/vesti/n1-na-mestu-pozara-ispod-pancevca-sedam-porodica-ostalo-bez-krova-nad-glavom/ Euronews u 9:00 Goreli napušteni objekti ispod Pančevačkog mosta, požar lokalizovan https://www.euronews.rs/srbija/aktuelno/87491/goreli-napusteni-objekti-ispod-pancevackog-mosta-pozar-lokalizovan/vest 2 Quote Link to comment
Recommended Posts