Djuro Posted February 8, 2022 Share Posted February 8, 2022 @namenski ja ne znam sta je neposredni uzrok, moguce. 1 Quote Link to comment
Frank Pembleton Posted February 8, 2022 Share Posted February 8, 2022 Uhhh... ... Shiit has hit the fan Quote Link to comment
Indy Posted May 9 Share Posted May 9 Poslednji put sam video mog ujaka 2019 (bio je maj, maj, maj). Proveli smo par dana u njegovoj vikendici, sa njegovim nemoguće slatkim domaćim vinom (koje je samo on voleo - ja sam se naravno pretvarao, srećom mogu da pijem sve.) Zafir Hadžimanov je bio njegov drugar (i ranije komšija.) Evo ih gde sede uz neko pićence. Ne znam da li je i tada bio maj (maj, maj) - ali, svakako to nije davno bilo. Zafira je odneo kovid marta 2021, a mog ujaka svega par meseci iza (da - bio je maj, maj, maj). To je bilo tek par dana pošto je kleta bolest odnela omiljenog ujaka forumskog drugara @Skyhighatrist-a (možda se neko seća tih postova iz 2021, ali istina je teško je ispratiti sve te bolesti i odlaske. I forumske, i van njega.) Gdegod da su svi pomenuti mladići (a najpre će biti - u sećanjima našim: mada, gledam slike koje je poslao JWST i zaključujem da mi ništa, baš ništa, ne znamo) - želim im dobrog vina (ili nečeg žešćeg), a za pesmu, tu je Zafir... 6 1 13 Quote Link to comment
Recommended Posts