Jump to content
IGNORED

Witcher


goofs

Recommended Posts

Izgleda dobro. Ostala još jedna priča iz druge knjige (Mač sudbine), pa se bacam na romane. Iz više onlajn i oflajn izvora sam čuo da knjige nisu nešto, ali ipak moram se spremiti da se objašnjavam sa gejmerima koji već mesecima pljuju trejlere i njihovim drugarima rasisitičkim Slovenima. :fantom:

Nosi samo jedan mač na leđima, srebrni ide u posebnim prilikama, medaljon je okrugao, Jenefer je "lepa na svoj način"...

 

Nisam uspeo da skontam ko će da glumi Nevena (Jaskier u poljskom originalu, Dandelion u igrama).

 

Link to comment
3 hours ago, goofs said:

 

20. decembar, putem malih TV prijemnika netflix proizvodnje. Jos uvek nisam procitao sve knjige pa ne znam sta da mislim o ovome, nadam se najboljem :happy:

 

Ma jebo knjige, igraj igre :D

Link to comment
10 hours ago, James Marshall said:

Ma jebo knjige, igraj igre :D

 

Dovrsavam ovih dana poslednju knjigu, nakon toga krece igranje :) doduse samo treci deo planiram, valjda cu ga do kraja decembra izgustirati.

 

Jašara igra neki no-name Brit, ja ga u zivotu nisam video

 



0025-jaskier.jpg

Link to comment

Lep je Neven, ki upisan.

Čekamo prvi fajt sa čudovištem. Vidim po trejlerima da će biti Blavikena, Jež mladoženja i sve oko Cintre - logično, no da vidimo ostatak. Drijade crnkinje, hm... Oko vilenjaka nema mnogo filozofije, da vidimo gnomove i polutane. Biće valjda i Rusalki. Brukse i strige ne bi trebalo da mnogo odstupaju od dizajna u igrama. Vodenjaci i svi nekrofazi, hm...

Nadam se da neće biti fan-servisa gejmerima i da će dijalozi Gerija i Jen da budu razumljiviji i manje laksativni nego u knjigama. Da vidimo da li će da puste tranzicioni cinizam Sapkovskog. Koliko će biti razvrati.

 

Mač sudbine ima dve oštrice. Jedna od njih si ti. Duboko.

Link to comment

Video sam glumicu koja je kastovana za Triss (Anna Shaffer). Ne znam da li im je bio cilj da nađu nekog ko što manje liči na Triss, ali su u tome svakako uspeli, jer ova nema ništa zajedničko sa njom, osim činjenice da su obe ženskog roda.  Generalno su sve čarobnice koje sam do sada video u materijalima manje-više diskutabilne, ali je ovo baš ekstreman primer. Isto važi i za Fringillu. Jebala ih politička korektnost.

Link to comment
  • 1 month later...

 

 

 

Ne svidja mi se Dzeniferka, nesto ne stima oko nje. Cirila mi je ok, samo je previse cisto i uredno dete u odnosu na knjiski izvor, no videcemo jos. Geralt dobar, a Neven, iz nekog razloga sam ja zamisljao njega kao starijeg lika, ne znam zasto.

Za sedam dana izlazi prva epizoda. I poslednja. I one izmedju. Hajp!

Link to comment

Yennefer bi trebala da bude otmenija i glamuroznija, ova izgleda kao seljančica sa pijace.

 

Ciri bi trebala da bude više sportski tip, ova izgleda kao neka pahuljica koja će da zaplače svaki čas.

 

Geralt i Jaskier su dobri, ne treba Jaskier da bude stariji nego u seriji, možda za nijansu manje baby face, ali nije ni ovo loše ako glumac bude OK.

 

Obzirom da Triss izgleda kao one ciganke što na vašarima gledaju u dlan i kristalnu kuglu, bojim se da nam se sprema ozbiljan miscast ženskih likova. Aj videćemo...

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...